Hyppää sisältöön

Tietojen päivitys

Suomen Hippos ylläpitää rekisteriä tietokantaan merkityistä hevosista ja niiden omistajista. Hevosen omistajan vastuulla on huolehtia, että hevosen ja omistajan tiedot ovat ajan tasalla. Hippos ei saa henkilöiden tietoja väestörekisterikeskuksesta, joten omistajan tulee itse ilmoittaa osoitteenmuutokset sekä esimerkiksi vaihtunut puhelinnumero tai sähköposti.

Kätevimmin pääset päivittämään omia ja hevosen tietoja Oma Tallista.

Oma Talli on Heppa-järjestelmään sisältyvä palvelu hevosten omistajille, valmentajille, ohjastajille, kasvattajille ja medialle. Oma Tallin kautta voit ilmoittaa varsomisen, tehdä omistajanvaihdoksen tai hallinnansiirron, maksaa rekisteröintiin ja ravikilpailutoimintaan liittyviä laskuja, tehdä hevoskohtaisiin tietoihin muutoksia ja päivittää omat yhteystiedot.  Heppa- järjestelmän kautta pääset ilmoittamaan hevosen näyttelyihin ja raveihin sekä hakemaan orilisenssiä ja ilmoittamaan oriin astutukset oriinpitäjän tunnuksilla.

Oma Talli -tunnukset myönnetään henkilölle, joka omistaa hevosen, valmentaa hevosia, on hevosten kasvattaja tai toimii ohjastajana. Tunnushakemus löytyy Heppa-järjestelmän ja Oma Tallin etusivulta. Tunnuksen saapuminen sähköpostiin kestää yhdestä kolmeen vuorokautta, riippuen tunnushakemuksen jättöajasta ja -päivästä. Virka-ajalla jätetyt hakemukset pyritään käsittelemään saman päivän aikana.