Hyppää sisältöön

Medialle

Suomen Hippoksen viestintätiimi auttaa sinua mielellään kaikissa hevosalaa ja raviurheilua koskevissa kysymyksissä. Liittymällä tiedotuksen jakelulistalle, saat tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumien akkreditoinneista, kutsut mediatilaisuuksiin sekä monipuolisen kuvapankkimme palvelut.

 

Lähetämme julkaisuvapaita mediatiedotteita ajankohtaisista asioista, ravikilpailuista sekä jalostustapahtumista. Ravikilpailutoiminnassa keskitymme viikon pääraveihin eli talvikaudella kotimaiseen pääsarjaan Kavioliigaan ja kesäkaudella suurkilpailuihin. Syksyllä viestintäämme värittävät maamme suurimmat ikäluokkakilpailut. Tarjoamme tuoretta kuvaa viikon pääraveista ympäri vuoden, minkä lisäksi suurkilpailuista ja jalostustapahtumista tarjolla on laajempi kuvakattaus myös median käyttöön.

Palvelemme mediaa myös esimerkiksi tilastojen ja yhteystietojen tiimoilta. Median edustajat voivat saada pyynnöstä tunnukset Hippoksen Heppa-järjestelmään, josta löytyvät kattavat tilastot ja tiedot hevosista sekä henkilöistä. Tunnuslomakkeeseen

Medialla on vapaa pääsy tapahtumiin joko pressikortilla tai akkreditoitumiskäytäntöä noudattaen. Suurkilpailuihin vaaditaan pääsääntöisesti ennakkoon akkreditoituminen joko Hippoksen tai raviradan kautta.

Mikäli haluat mukaan Hippoksen medialistalle tai tarvitset linkin kuvapankkiin, otathan yhteyttä: maisa.hyttinen@hippos.fi .