Hyppää sisältöön

Vastuuvalmentajakoulutukset

Voidakseen toimia hevosen valmentajana vähintään 18-vuotiaan henkilön, jolla ei ole koskaan ollut ravikilpailuissa ohjastamiseen oikeuttavaa ajolupaa, on osallistuttava vastuuvalmentajakoulutukseen.

Koulutuksessa käydään läpi ravikilpailusäännöt. Koulutukseen osallistuminen, teoriakokeen hyväksyttävästi suorittaminen ja kilpailulisenssin lunastaminen oikeuttavat toimimaan hevosen valmentajana.

Vastuuvalmentajakoulutus Hipposakatemiassa

Hipposakatemiaan voi rekisteröityä itse. Vastuuvalmentajakoulutukseen on avoin pääsy kirjautuneille käyttäjille. Jos haluat käydä vastuuvalmentajakoulutuksen asioita, mutta et ole hankkimassa lisenssiä tai sinulla on jo sellainen, valitse Vastuullinen raviurheilija-koulutus.

Vastuuvalmentajakoulutus on mahdollista suorittaa Hippoksen verkko-oppimisympäristö Hipposakatemian kautta järjestettävänä itsenäisesti opiskeltavana verkkokoulutuksena. Voit suorittaa vastuuvalmentajakoulutuksen verkkokoulutuksena itsenäiseen tahtiin. Kun olet suorittanut kaikki vaadittavat osiot, pääset tekemään harjoitustentin. Hyväksytysti suoritetun verkkokoulutuksen jälkeen sovitaan teoriakokeen suoristuspaikka lähimmälle raviradallesi tai hevosjalostusliiton toimistolle (henkilöllisyystodistus mukaan) ja tieto verkkokoulutuksen suorittamisesta hyväksytysti lähetetään suoraan teoriakokeen vastaanottajalle.

Vastuuvalmentajakoulutuksen teoriakokeessa on 30 kysymystä. Kokeessa hyväksytään viisi virhepistettä.

Vastuuvalmentajakoulutuksen hinta löytyy hinnastosta.