Hyppää sisältöön

Vastuuvalmentajakoulutukset

Voidakseen toimia hevosen valmentajana vähintään 18-vuotiaan henkilön, jolla ei ole koskaan ollut ravikilpailuissa ohjastamiseen oikeuttavaa ajolupaa, on osallistuttava vastuuvalmentajakoulutukseen.

Koulutus keskittyy hevosen ilmoittamista ja kilpailuttamista koskeviin valmentajan vastuihin ja velvollisuuksiin. Koulutukseen osallistuminen, teoriakokeen hyväksyttävästi suorittaminen ja kilpailulisenssin lunastaminen oikeuttavat toimimaan hevosen valmentajana.

Vastuuvalmentajakoulutus Hipposakatemiassa

Hipposakatemiaan voi rekisteröityä itse. Vastuuvalmentajakoulutukseen on avoin pääsy kirjautuneille käyttäjille. Jos haluat käydä vastuuvalmentajakoulutuksen asioita, mutta et ole hankkimassa lisenssiä tai sinulla on jo sellainen, valitse Vastuullinen raviurheilija-koulutus.

Vastuuvalmentajakoulutus on mahdollista suorittaa Hippoksen verkko-oppimisympäristö Hipposakatemian kautta järjestettävänä itsenäisesti opiskeltavana verkkokoulutuksena. Voit suorittaa vastuuvalmentajakoulutuksen verkkokoulutuksena itsenäiseen tahtiin. Kun olet suorittanut kaikki vaadittavat osiot, pääset tekemään harjoitustentin. Sen jälkeen kun olet suorittanut verkkokoulutuksen kokonaisuudessaan, ole yhteydessä Suomen Hippokseen, 040 632 8182 tai johanna.pokka@hippos.fi . Hyväksytysti suoritetun verkkokoulutuksen jälkeen sovitaan teoriakokeen suoristuspaikka lähimmälle raviradallesi tai hevosjalostusliiton toimistolle (henkilöllisyystodistus mukaan) ja tieto verkkokoulutuksen suorittamisesta hyväksytysti lähetetään suoraan teoriakokeen vastaanottajalle.

Vastuuvalmentajakoulutuksen teoriakokeessa on 30 kysymystä. Kokeessa hyväksytään viisi virhepistettä.

Osa raviradoista järjestää vastuuvalmentajakoulutuksia myös ajolupakurssien yhteydessä tai erillisinä tilaisuuksina.

Lisätietoja raviradoilla järjestettävistä vastuuvalmentajakoulutuksista saat lähimmältä raviradalta, hevosjalostusliitosta tai

Suomen Hippos ry
Johanna Pökkä
johanna.pokka@hippos.fi
040 632 8182

Vastuuvalmentajakoulutuksen hinta löytyy hinnastosta.