Hyppää sisältöön

Kansallinen poninäyttely

 Tapahtuman kotisivut täällä

 

ILMOITTAUTUMINEN KANSALLISEN PONINÄYTTELYN HIPPOS-KEHÄÄN

HUOM! Suomen Hippoksen varsanäyttelyyn osallistuvien ponien tulee osallistua myös Kansallisen Poninäyttelyn rotunäyttelyyn (pl. suomenpienhevoset).

Hippoksen kehään ilmoittaudutaan Heppa-järjestelmän näyttelykalenterin kautta.

Ilmoittautuminen tehdään Oma Talli –tunnuksin. Tunnushakemuksen voi täyttää Heppa-järjestelmän sisäänkirjautumiskohdassa. Tunnuksia myönnetään arkipäivisin virka-aikaan.
Tunnuksia myönnetään vain henkilöasiakkaille, ei yrityksille tai yhteisöille.

Osallistumismaksusta lähetetään lasku ilmoittajan Omaan talliin sekä sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä. Maksamalla näyttelymaksun varmistat osallistumisen Hippoksen kehään. Jälki-ilmoittautuneita ei oteta.

Kaikkien Hippoksen varsanäyttelyyn osallistuvien ponien on käytävä kansliassa ja mittauksessa ennen arvostelua. Kansliassa tarkastetaan hevospassi, ponin tuntomerkit ja mikrosiru.

Tarkemmat ohjeet ja aikataulut Hippoksen varsanäyttelyyn liittyen julkaistaan noin kuukautta ennen näyttelyä.

 

ILMOITTAUTUMINEN KANSALLISEEN PONINÄYTTELYYN (ROTUKEHÄT)

Kutsu (linkki, kun kutsu julkaistu)

Ilmoittautuminen tapahtuu Heppa-järjestelmän kautta ja jokaisella ilmoittajalla tulee olla Oma Talli –tunnukset.

Ilmoittautumismaksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, kts tiedot alla. 

Jos ilmoittautumismaksua ei ole maksettu ilmoittautumisaikana, ponin ilmoittautumista ei hyväksytä. Jälki-ilmoittautumiset sääntöjen mukaan.

HUOM! Suomalaisomistuksessa olevan ponin on oltava ilmoittautumishetkellä Suomen Hippos ry:n rekisterissä (rekisteröinnin tulee olla päätetty, poikkeuksena maitovarsat). Ponin tulee olla merkitty kantakirjaan jalostusohjesäännön mukaisesti. Ulkomaisessa omistuksessa olevan ponin, joka osallistuu vain näyttelyyn ja on Suomessa alle 90 vuorokautta, on oltava oman kotimaansa rekisterissä, eikä ponia tarvitse rekisteröidä Suomeen.

Lisätietoa ilmoittautumisesta, Oma Talli -tunnusten hankinnasta ja ponien osallistumisoikeudesta myös PONY:n kotisivuilta löytyvistä säännöistä.

 

ROTUKEHIEN OSALLITUMISMAKSUT

HUOM!  Ilmoittautumismaksusta ei lähde erillistä laskua, vaan maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä!

NÄYTTELYLUOKAT: 

Maksetaan hinnaston mukaan PONY:n tilille: Nordea  Nordea FI42 1220 3500 7387 33. Kirjoita viestikenttään jokaisen ponin rekisterinumero ja virallinen nimi

RATSASTUSLUOKAT, AJO-, OHJASAJO- JA AGILITYLUOKAT:

Maksetaan hinnaston mukaan PONY:n tilille: Nordea  Nordea FI42 1220 3500 7387 33. Kirjoita viestikenttään jokaisen ponin rekisterinumero ja virallinen nimi

HANDLERLUOKAT: 

Maksetaan Shetlanninponiyhdistyksen tilille: Aktia FI18 4050 1020 1376 41. Kirjoita viestikenttään ponin nimi ja luokka.

Lisätietoja: www.poninayttely.com tai Heidi Kärki puheenjohtaja(at)poninayttely.com