Hyppää sisältöön

Hippos työnantajana

Suomen Hippos haluaa olla olla arvostettu, elinvoimainen, ja uudistuva yhteisö, jonka olemassaolon oikeutus lähtee hevosen ja ihmisen hyvinvoinnista. Meillä työskennellään laaja-alaisesti hevosalan eteen: toimistollamme Vermo Areenalla työskentelee vajaat 40 eri alueen ammattilaista, aina koodarista eläinlääkäriin kuudella eri osastolla.

Meillä on joustava työaika ja hybridimalli läsnä- ja etätyön yhdistämiseksi. Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasedun, virike/työmatka-edun sekä erilaisia alaan liittyviä etuja. Hippoksessa viihdytään, työntekijöidemme työvuosien keskiarvo on tällä hetkellä kunnioitettava 10 vuotta.

Arvojemme mukaisesti tarjoamme työpaikan, jossa kehitetään avointa, yhteisöllistä kulttuuria ja asiantuntijatyötä. Aika monella meistä on intohimo hevosalaan joko oman työhistorian tai harrastuksen kautta: joukossamme on muun muassa 22 hevosenomistajaa, 20 hevosenhoitajana toiminutta, 14 ratsastajaa ja 7 ravikilpailulisenssin haltijaa!

Vakituisten työtekijöiden lisäksi Hippos työllistää vuosittain mm. kesätyöntekijöitä. Lisäksi Hippoksen kautta voi löytää aiheen omaan opinnäyte-, kandidaatti- tai Pro Gradu -työhön.

Hippoksen vakituisista työpaikoista ilmotetaan aina Hippos.fi -verkkosivuilla. Olit sitten kiinnostunut hevosalasta, ravikilpailutoiminnasta tai vaikka sähköisten palveluiden kehittämisestä, voi tulevaisuuden paikkasi löytyä meiltä!

Toimiston yhteystiedot

Hippoksen toimiston työntekijöiden uratarinoita

Tanja, raviurheilu

Raviurheiluosasto tarjoaa monipuolisia tehtäviä kilpailutoiminnan tukitoimintojen ympärillä. Itse työskentelen etenkin raviurheilun sähköisten palveluiden parissa sekä asiantuntijaeläinlääkäreidemme kanssa mm. lääkeainetestauksien sekä muiden hevosten hyvinvointiin liittyvien asioiden kanssa. Viime kesänä yksi uusista asioista oli, kun saimme antidopingkoira Lykken Suomeen St Michel -raveihin.

Hippokselle olen päätynyt erilaisten IT-työtehtävien kautta, joiden parissa toimin lähes koko aiemman työurani. Intohimoisena ravi-ihmisenä voikin sanoa, että olen nyt omassa kutsumustyössäni. Olen oppinut täällä paljon uusia asioita, mutta samalla päässyt hyödyntämään työurallani oppimiani vahvuuksia. Kaksikielisenä työnkuvaani kuuluvat myös kansainväliseen kilpailutoimintaan liittyvät asiat.

Raviurheilu on työn lisäksi läsnä myös vapaa-ajalla. Tällä hetkellä toimin osa-omistajana kahdessa, pian kolmessa eri hevosessa.

Toista samanlaista päivää ei tule vastaan, joka onkin yksi tämän työn parhaista puolista!

Tapio – IT-osasto

Hippoksen IT-osasto pitää huolen siitä, että kotimaisen raviurheilun kannalta välttämätön Heppa-järjestelmä pysyy toiminnassa ja asiakkaat saavat käyttöön parhaat mahdolliset palvelut.

Hippos on minulle tuttu jo useammalta vuodelta. Olen työskennellyt Hippoksen IT-osaston kanssa alihankkijan kautta vuodesta 2018, mutta vakituisena työntekijänä aloitin vuoden 2022 lopussa. Kehitän Mobiilihepan ja Oma Tallin käyttöliittymiä, jatkossa myös Heilaa. Yksi työni parhaita puolia on se, että olen päässyt seuraamaan läheltä eri hevosalan ammattilaisten toimintaa ja kehittämään työkaluja helpottamaan heidän työtään.

Hevoskärpänen puri minua vakavammin vuonna 2016, kun pääsin ajamaan ensimmäistä kertaa. Ukilta perintönä saadut geenit tuskin tässä haittasivat. Olen sittemmin käynyt vastuuvalmentaja- ja c-ajolupakurssin. Meillä on kotona kolme suomenhevosta ja toiveenani on saada nuorin kilparadoille, mutta lajin ”helppous” yllättää yhä uudelleen. Ehkä kärsivällisyys kannattaa ja joskus meidät nähdään raveissa, ihan oikeasti.