Salamakyparat_2018_hippos_fi_salamakyparat

Wahlsten Salamakypärä 2018 -voittaja on Arna Ruohomäki


Lopullinen pistetaulukko


Arna Ruohomäki 123 pistettä

Niki Finnström 114

Iivari Nurminen 112

Toni Ripatti 89

Kimi Pesonen 81

Riku M Lindgren 78

Tiina Mikkola 77

Ayse Könec 69

Niko Huuskola 64

Sanna Kumanto 63

Victor Björkroth 55

Anu Penttilä 53


Wahlstén Salamakypärät 2018 -kilpailijat valittu


Wahlstén Salamakypärät 2018 -kilpailusarjan ohjastajat on valittu. Kilpailuun haki peräti 27 nuorta, joista Suomen Hippoksen, Vermon raviradan ja Suomen ravivalmentajien raati valitsi mukaan 12 alle 25-vuotiasta kokelaslinsessin E -ohjastajaa.

Kilpailusarja alkaa huhtikuussa ja ohjastajakilpailu käsittää yhteensä 12 lähtöä. Lisäksi nuoret saavat kauden aikana tuutorointia alan ammattilaisilta, raviurheilun ammattilaisuutta tukevaa koulutusta sekä suorittavat HAMK:n Hevosyrityksen liiketoiminta -opintojakson. Kiitämme kaikkia hakijoita ja toivotamme menestystä raviuralle!

Salamakypärät 2018 -kilpailupäivät


Forssa 28.4.
Vermo 9.5.
Vermo 6.6.
Nordic King, Powerpark Härmä 22.6.
Suur-Hollola, Lahti 30.6.

St Michel, Mikkeli 15.7.

Vermo 18.7.
Kuninkuusravit, Rovaniemi 29.7.
Vermo 15.8.
Vermo 12.9.
Vemo 17.10.
Vermo finaali 10.11.Wahlstén Salamakypärät 2018


Anu Penttilä (työnantaja Veli-Erkki Paavola)
Arna Ruohomäki (työnantaja Mia Lamminen)
Ayse Könec (työnantaja Seppo Suuronen)
Iivari Nurminen (työnantaja Anssi Nurminen)
Kimi Pesonen (työnantaja Juuso Holttinen)
Niki Finnström (työnantaja Christa Packalen)
Niko Huuskola (työnantaja Teemu Okkolin)
Riku M Lindgren (työnantaja Jukka-Pekka Kauhanen)
Sanna Kumanto (työnantaja Bella Varjonen)
Tiina Mikkola (työnantaja Teemu Okkolin)
Toni Ripatti (työnantaja Kaisa Tupamäki-Kukkamo)
Victor Björkroth (työnantaja Rainer Björkroth)

Wahlstén Salamakypärät 2018 -haku päättyy keskiviikkona 21.2.


Wahlstén Salamakypärät 2018 kilpailuun valitaan hakemusten perusteella kaksitoista vuoden 2018 aikana enintään 25 vuotta täyttävää tulevaisuuden lupausta. Osallistujat pääsevät mukaan ajamaan kauden aikana Vermossa ja kesän suurraveissa järjestettäviin ohjastajakilpailun lähtöihin, saavat raviurheilijan ammattilaisuutta tukevaa koulutusta ja tuutorointia sekä suorittavat HAMK:n Hevosyrityksen liiketoiminta -opintojakson. Kilpailuun valittavan kokelasohjastajan on oltava vakituisessa työsuhteessa ammattivalmentajan A tai kilpailijavalmentajan B yrityksessä.

Valinnoissa painotetaan menestystä raviohjastajana aikaisemmalla uralla. Mikäli kilpailussa on tilaa, toissijaisesti valituksi voivat tulla juniorilisenssillä ajavat alle 25-vuotiaat muut hakuehdot täyttävät nuoret tulevaisuuden toivot. Lue lisää hakuilmoituksesta alta ja hae mukaan Wahlstén Salamakypäriin 2018! Ohjastajakilpailun osallistujat valitaan helmikuun loppuun mennessä, ja kilpailu alkaa huhtikuussa. Salamakypärät kilpailun aikaisemmat voittajat ovat Iikka Nurmonen 2012, Hannu Torvinen 2013, Jukka Torvinen 2015, Jere Kiveinen 2016 ja Terri Lehtonen 2017.

Salamakyparat_hakuilmo
Klikkaa kuvasta hakuilmoitukseen.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla ilkka.nisula@hippos.fi keskiviikkoon 21.2. mennessä. Liitä mukaan myös seuraavat tiedot HAMK:n opintojaksoa varten:

Sukunimi *      
Etunimet *
Puhelin *
Sähköposti *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Kotikunta *

Henkilötunnus * Ilmoita koko henkilötunnus HAMKin opiskelijahallintorekisteriä varten
Kansalaisuus *
Äidinkieli *
Koulutustausta *: 1) peruskoulu 2) lukio- ammatillinen koulutus- 3) ammattikorkeakoulu-  4) yliopisto
Suoritettu tutkinto: *
Tietojen siirtolupa: Suostun, että tietoni saa siirtää HAMKin muihin tietojärjestelmiin mm. kirjastojärjestelmään. KYLLÄ / EI                     
Tietojen luovutuslupa * Suostun, että sähköpostiosoitettani ja muita yhteystietojani saa käyttää HAMKin koulutusten markkinointiin.  KYLLÄ / EI


wahlsten

Veljekset Wahlstén Oy Salamakypärät –kilpailusarjan yhteistyökumppaniksi


Raviurheilun ammattilaisiksi tähtäävien nuorten suosittu kilpailusarja Salamakypärät toteutuu myös tänä vuonna. Tulevaisuuden lupausten matkan kohti menestystä mahdollistaa Veljekset Wahlstén Oy.


FT0A9625
Viime kauden Salamakypärät yhteiskuvassa. Wahlstén Salamakypärät 2018 -osallistujat julkaistaan keväällä.

- Haluamme olla mukana tukemassa kilpailuun osallistuvia edustavia nuoria. Nämä nuoret ansaitsevat mahdollisuuden, sillä heissä on raviurheilun tulevaisuus. Kilpailusarja on toteutettu hyvin aikaisempina vuosina, ja tämä kumppanuus sopii myös hyvin Wahlsténin 100 vuotta –juhlavuoden teemaan, Veljekset Wahlstén Oy:n toimitusjohtaja Riina Haikonen kertoo.

Suomen Hippoksen viestintä- ja markkinointipäällikkö Merja Tuunanen iloitsee merkittävästä yhteistyökumppanuudesta ja odottaa innolla keväällä alkavaa Salamakypärät –kautta.

-        -Salamakypärät on Hippoksen sijoitus tulevaisuuteen; kilpailusarja, joka on räätälöity lupaaville nuorille. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pitkät perinteet omaava ravivarusteiden valmistaja ja maahantuoja Veljekset Wahlsten Oy on lähtenyt yhteistyökumppaniksi koko lajille tärkeään asiaan.

-Tavoitteena on rakentaa kaikkia osapuolia hyödyttävä kumppanuusmalli, jossa myös nuoret valjastetaan osallistumaan yhteistyöhön ja olemaan mukana erilaisissa tapahtumissa tai vaikkapa sosiaalisen median kautta.  Samalla nuoret pääsevät tutustumaan urheilijan ammattiin kuuluvaan työhön kumppaneiden kanssa.

Salamakypärät kilpailusarjan 12 osallistujaa valitaan hakemusten perusteella. Osallistujien hakuilmoitus Wahlstén Salamakypärät 2018 kilpailuun julkaistaan huomenna perjantaina 9.2. Salamakypärät –kilpailuun voivat hakea alle 25-vuotiaat ammattivalmentajan A tai kilpailijavalmentajan B talleilla työskentelevät kokelasohjastajat. Mikäli kilpailussa on tilaa, toissijaisesti valituiksi voivat tulla juniorilisenssillä ajavat alle 25-vuotiaat.

wahlsten

 

Salamakypärät SOMESSA


Facebookissayhteistyössä

Suomen Ravivalmentajat ry
Suomen Hippos ry
Veljekset Wahlstén Oy
HAMK
Vermon Ravirata
Rovaniemen ravirata
Forssan ravirata
Lahden ravirata
Powerparkin ravirata
Mikkelin Ravirata


Wahlsten_hippos_fi_salamakyparat

Tulosta sivu