Hyppää sisältöön

Tervetuloa Hippoksen uudistetuille verkkosivuille

Olet saapunut Suomen Hippoksen uudistuneille verkkosivuille – toivottavasti pidät näkemästäsi! Sivumme ovat kokeneet suuren muodonmuutoksen – katso tästä, mikä on muuttunut ja kuinka löydät uusilta sivuilta etsimäsi tiedot.

Uusi sivu on entistä käyttäjäystävällisempi ja toimii aiempaa paremmin mobiililaitteilla. Sisältöä on yksinkertaistettu ja asiakaspolkuja selkeytetty, jotta tiedon löytäminen olisi helpompaa. Sivusto on myös aiempaa saavutettavampi.

Tärkeimmät pikalinkit Heppa-järjestelmään, Heila-jalostusjärjestelmään sekä Oma Talliin löytyvät heti etusivulta, ja tuttuun tapaan tarjolla on myös oikotiet suoraan kilpailutuloksiin sekä muihin Hepan palveluihin. Huomaathan, että liikkumisen helpottamiseksi oikotiet vievät Mobiiliheppaan, ja etusivun päälinkki vanhan Heppa-järjestelmän puolelle.

Suomen Hippoksen tärkeimmät toiminnot löytyvät päävalikosta. Raviurheilun alta pääset selaamaan kilpailutoimintaan liittyviä sisältöjä, kasvatuksen sivuilla on kaikki kasvattajalle suunnatut tiedot ja omistamisen alta löytyvät muun muassa omistajanvaihdokseen ja rekisteröintiin liittyvät asiat. Uusina nostoina päävalikossa ovat koulutusasiat, vastuullisuus sekä koonti Hippoksen tarjoamista palveluista.

Jos haluat tutustua Hippoksen järjestötoimintaan liittyviin sisältöihin, kuten jäsenyhteisöihin, päätöksentekorakenteeseen tai arvoihimme ja tavoitteisiimme, ne löytyvät sivun yläosan Suomen Hippos ry -linkistä. Sieltä löydät myös Hippoksen yhteystiedot, joihin on tarjolla myös pikalinkki sivun alareunasta.

Sivuston sisältöä voi tutkia valikosta, jonka saa esiin napsauttamalla ruudun oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa kolmen vaakaviivan muodostamaa ”hampurilaispainiketta”. Sieltä löydät sivuston päävalikon linkit kätevästi avattuna. Navigaation saa piiloon painamalla ruksia valikon yläreunassa.

Valikon ohella yläreunasta löytyy yksi sivuston tärkeimmistä toiminnoista, haku. Ennakoiva hakutoiminto tarjoaa sivuston sisällöstä hakuasi vastaavia sisältöjä jo ennen hae-painikkeen painamista, ja kaikki osumat saat näkyviin klikkaamalla hae. Hakutuloksissa näet sivun, jolta hakutulos löytyy sekä murupolun, jota pitkin kyseiselle sivulle pääsee.

Sivuilla navigointiin on tarjolla hampurilaisvalikon ja hakutoiminnon ohella myös muita vaihtoehtoja. Samaan aihekokonaisuuteen kuuluvat rinnakkaissivut löytyvät sisältösivujen yläreunasta harmaalla pohjalla, ja alasivut puolestaan sijaitsevat oikeassa reunassa. Eksymisen varalle sivusto tarjoaa murupolkua sivun yläreunaan, ja sieltä vilkaisemalla tiedät, missä olet.

Uusilla sivuilla tuoreimmat uutiset näkyvät samassa uutislistauksessa, jonne pääset etusivun uutislohkosta tai minkä tahansa uutisen murupolkua pitkin. Tunnistat eri kategorioiden uutiset kategoria-tägin tekstistä sekä väristä. Uutislistauksessa voit selata uutisia joko julkaisujärjestyksessä tai yhteen kategoriaan keskittyen.

Etusivulla uutisten alle on nostettu juuri nyt ajankohtaiset tiedotteet, joissa on tärkeää tietoa esimerkiksi Hippoksen viranomaistehtäviin liittyen. Niitä kannattaa siis seurata tarkasti!

Kerro mielipiteesi

Sivuston sisältö täydentyy ja sen toiminnallisuutta kehitetään jatkuvasti. Jos haluat lähettää palautetta uusista verkkosivuistamme, se onnistuu kätevimmin käyttämällä sivun alareunasta löytyvää palautelomaketta. Valitse lomakkeessa palautteen aiheeksi verkkosivut, jotta viesti päätyy oikealle vastaanottajalle.