Hyppää sisältöön

Saara Iivari on valittu Suomen Hippoksen uudeksi viestintäpäälliköksi

Saara Iivari on Hippoksen uusi viestintäpäällikkö. "Hevosista en pystyisi elämässäni luopumaan", Iivari kertoo. Kuva: Hanna Sankari

Iivari on vaikuttanut pitkään suomalaisen viestintäkentän asiantuntija- ja johtotehtävissä. Iivari aloittaa uudessa tehtävässä 1.12. alkaen.

Suomen Hippoksen hallitus vahvisti uuden viestintäpäällikön nimityksen 5.11. käydyssä kokouksessaan. Saara Iivari valikoitui tehtävään monipuolisen viestintä- sekä johtajakokemuksen perusteella.

Viestintäyrittäjänä parhaillaan toimiva Iivari on urallaan työskennellyt pitkään mm. viestintätoimisto Ellun Kanoissa.

”Fiilis on todella innostunut. En vasta hetki sitten yrittäjäksi ryhdyttyäni ajatellut, että näin nopeasti hyppäisin takaisin palkkatöihin. Kuitenkin kun paikkaa tarjottiin, niin tästä oli aika mahdotonta kieltäytyä. Hevosala on ison muutoksen edessä, ja sitä varten tarvitaan rohkeaa, avointa viestintää sekä tekoja. Näitä lähden innolla tekemään Hippoksen porukan kanssa”, Iivari kommentoi tuoretta nimitystään.

Viestinnässä Iivari korostaa erityisesti vuoropuhelua.

”Uskon vuorovaikutukselliseen viestintään, keskusteluun ja yhdessä tekemiseen. Hevostalouden parista löytyy paljon erilaisia sidosryhmiä, jotka ovat kaikki samalla myös Hippoksen asiakkaita. Muutoksia vaativien asioiden rohkea esiintuominen on viestinnässä tärkeää, jotta ala pysyy tulevaisuuskestävänä.”

Vahvan viestintätaustansa lisäksi Iivari on myös innokas hevosharrastaja. Hän on muun muassa kansainvälisestikin menestyneen Short In Cashin osaomistaja sekä aktiivinen tuntiratsastaja.

”On ainutlaatuinen mahdollisuus päästä yhdistämään ammatillinen osaaminen omaan intohimoon. Se on suuri motivaattori tähän työhön”, Iivari kertoo.

 

Iivaria haastateltiin kesällä Kymi Grand Prix -lähtöön liittyen.