Hyppää sisältöön

Maisa Hyttinen Suomen Hippoksen viestinnän ja markkinoinnin tiimiin

Maisa Hyttinen aloittaa viestinnän asiantuntijana. Kuva: Anette Naroma

Suomen Hippoksen raviurheilun viestinnän asiantuntijaksi on valittu Maisa Hyttinen, 27.

Hyttinen on raviurheiluyhteisölle tuttu näky raviradoilta, sillä hän on toiminut pitkään valokuvausyrittäjänä sekä aikaisemmin bloggaajana ja sosiaalisen median vaikuttajana. Viimeisen neljän vuoden ajan Hyttinen on työskennellyt viestinnän asiantuntijana kotisiivousalan palveluyrityksessä, jossa hän on vastannut monipuolisesti brändin rakentamisesta, sisällöntuotannosta ja viestinnän kehittämisestä yrityksen kasvaessa 40 hengen start-upista yli 400 henkeä työllistäväksi yritykseksi.

”Tämä työ yhdistää monta seikkaa, joihin suhtaudun intohimoisesti. Valokuvaajana ja hevosenomistajana arki on pyörinyt jo pitkään tiiviisti raviurheilun ympärillä, ja odotan innolla, että saan hyödyntää osaamistani hevosurheilun kehittämiseen”, Hyttinen kertoo.

Työssään Hyttinen vastaa ennen kaikkea raviurheilun mediaviestinnän toteuttamisesta sekä verkkosivujen ja raviurheilun sosiaalisen median kanavista, kuvapankista sekä kilpailutoimintaan liittyvästä tärkeästä tiedottamisesta osana Hippoksen viestinnän ja markkinoinnin tiimiä. 

”Raviurheilun tulevaisuuden kannalta eletään aika kriittisiä hetkiä ja meillä on paljon töitä tehtävänä. Koko lajin houkuttelevuuden ja hyväksyttävyyden kehittäminen on iso, mutta kiinnostava haaste, enkä henkilökohtaisesti suostu pitämään vaihtoehtona, että raviurheilu hiipuu Suomesta”, Hyttinen painottaa.

Hyttinen aloittaa tehtävässään osa-aikaisesti jo 10.3. ja kokoaikaisena 1.4. alkaen. Toistaiseksi hän asuu Tukholmassa, mutta työskentelee säännöllisesti myös Hippoksen toimistolta käsin.

Lisätietoja:
Viestintä- ja markkinointijohtaja Saara Iivari, saara.iivari@hippos.fi tai p. 040 569 6597.