Hyppää sisältöön

Annika Nisonen on Hippoksen raviurheiluosaston uusin vahvistus

Nisonen työskentelee raviurheiluosastolla kilpailusihteerinä tehden asiakaspalvelutyötä mm. lisenssi-, sääntö- ja ilmoittautumisasioiden ympärillä.

Suomen Hippos kertoi toukokuussa etsivänsä kilpailuosastolle työntekijää äitiysloman sijaisuuden ajaksi. Hakemusten joukosta tehtävään valikoitui Annika Nisonen, joka aloitti työskentelyn Hippoksen raviurheiluosastolla maanantaina 6. kesäkuuta.

Nisonen on aktiivinen toimija raviurheilun saralla, ja hän on ollut aktiivinen mediatyöläinen sekä toiminut eri ravien  toimihenkilötehtävissä.

”Olen työskennellyt ravien parissa suuren osan työurastani, pääasiassa erilaisissa media-alan tehtävissä, lehtityössä toimittajana, valokuvaajana, julkaisusihteerinä sekä raviradoilla ja tv:ssä haastattelijana”, Nisonen kertoo.

”Raviurheilu on tullut minulle verenperintönä suvussa kahta puolta. Hevosia olen omistanut harrastusmielessä oikeastaan aina ja olen myös jokusen startinkin ajanut. Tällä hetkellä omistan ja valmennan vielä kilpailematonta nuorta suomenhevostammaa ja olen mukana toisen liisauskimpassa.”

Kilpailusihteerin tehtävään hakua Nisosen ei tarvinnut miettiä kahta kertaa.

”Kilpailusihteerin tehtävä kuulosti niin mielenkiintoiselta ja hienolta mahdollisuudelta, ettei sitä mitenkään voinut olla hakematta”, Nisonen kertoo.

Nisosen kilpailusihteerin rooli Hippoksen raviurheiluosastolla on monipuolinen.

”Pääasiassa työtehtäviin kuuluvat säännöt, lisenssit, varusteet ja yleinen neuvonta.”