Hyppää sisältöön

Ravigaala järjestetään Tampereella 22.1.2022

Kuva: Juho Hämäläinen

Ravivuoden 2021 parhaat palkitaan Ravigaalassa Tampere-talossa lauantaina 22. tammikuuta 2022. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa loka-marraskuun vaihteessa.

Edellisen kerran ravivuoden parhaat palkittiin koronatilanteen vuoksi tv-lähetyksenä toteutetussa Ravigaalassa. Raviurheilulle tärkeä juhla halutaan jälleen palauttaa perinteiseen muotoonsa, jotta raviväki pääsee kokoontumaan yhteen ja elämään ravivuoden huippuhetket vielä uudelleen.

Tampere-talossa Ravigaala järjestettiin myös vuonna 2020, ja se sai juhlapaikkana paljon kiitosta gaalaan osallistuneilta.

”Tampere-talo oli myös järjestäjän näkökulmasta toimiva paikka. Tampereen seudulla on paljon ravi-ihmisiä, joten gaalan tunnelma on taattu. Ravigaalaan Tampere-talolle on helppo saapua myös kauempaa, sillä rautatieasemakin sijaitsee aivan lähistöllä”, Suomen Hippoksen markkinointi- ja kehityspäällikkö Tomi Himanka kertoo.

Upeassa iltajuhlatilaisuudessa nautitaan huolellisesti laaditun gaalaohjelman lisäksi hyvästä ruoasta ja juomasta yhdessä Suomen eturivin raviurheilijoiden kanssa.

Tuttuun tapaan myös yleisö pääsee osallistumaan vuoden parhaimpien valintaan. Yleisöäänestykset käynnistyvät joulukuussa. Palkittavat hevoset sekä raviurheilijat päättää, ja ehdokkaat yleisöäänestyksiin asettaa Ravitoimittajat ry:n hallitus.

Gaalapäivän ravit ajetaan myös Tampereella Teivon raviradalla.