Hyppää sisältöön

Lasten ja nuorten ohjaajakoulutukset alkavat syyskuussa

Raviurheilun nuorisotoiminnan ohjaajakoulutukset antavat monipuoliset työkalut kerhotoiminnan vetämiseen. Tule mukaan!

Suomen Hippos tarjoaa monipuolisia koulutuksia myös lasten ja nuorten ohjaukseen. Suorita kurssit itsenäisesti ja omaan tahtiin etäkoulutuksina Hipposakatemiassa.

 

Suomen Hippoksen raviurheilun nuorisotoiminnan ohjaajakoulutukset antavat monipuoliset työkalut kerhotoiminnan suunnitteluun sekä perustiedot tiedotuksesta, yhteistyötahojen kanssa toimimisesta, lasten ja nuorten kehityksestä ja ohjaajan roolista. Kurssisisällöt voivat vaihdella ajankohdasta ja kurssilaisten lähtötasosta riippuen.

Lasten ja nuorten ohjaajakoulutukset I, II ja III toteutetaan syksyn 2021 aikana etäkoulutuksina Moodle-pohjaisessa verkko-oppimisympäristö Hipposakatemiassa. Koulutukset ovat maksuttomia.

Ohjaaja I: Ohjaajana ja apuohjaajana nuorisoravikerhoissa toimiville sekä niihin ohjaajiksi aikoville vähintään 15-vuotiaille nuorille. Aiheina mm. turvallisuus, ensiapu ja ohjaajana toimiminen.

Ohjaaja II: Jatkokurssi ohjaajina ja apuohjaajina toimiville vähintään 16-vuotiaille henkilöille, jotka ovat suorittaneet Ohjaaja I-kurssin. Aiheina mm. pedagogia ja lapsen kehitys. II-kurssi on mahdollista suorittaa myös ennen I-kurssia.

Ohjaaja III: Yli 18-vuotiaille ohjaajille ja nuorisovastaaville, jotka toimivat aktiivisesti raviurheilun nuorisotoiminnan parissa. Aiheina mm. vastuun kantaminen ja jakaminen, tiedotus ja raviurheilu. Vaatimuksena kurssien I-II suorittaminen. Ohjaajakoulutus III sisältää yhteisen webinaarin, jonka ajankohta ilmoitetaan tuonnempana.

Kaikki kolme koulutusta järjestetään syyskuussa. Kurssit voi tehdä itsenäisesti 1.-30.9. ja minimiosallistujamäärä on 6 / kurssi. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: ohjaajakouluttaja Heini Korhonen (heinimaaria.korhonen@gmail.com) 25.8. mennessä.

 

 

 

Lisätietoa Hipposakatemiasta:

Hipposakatemia – Hippos