Hyppää sisältöön

Harjoitus- ja poniravien järjestäminen tauolla toistaiseksi

Raviurheilun harjoitus- ja poniravitoiminnan keskeytys on voimassa toistaiseksi. Syynä katkon jatkumiselle on Suomen koronavirustilanne ja viranomaisohjeistukset, jotka ovat tiukentuneet kevään mittaan.

Suomen koronavirustilanne ei ole muuttunut kevään aikana parempaan suuntaan. Viranomaisten suositukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi ovat tiukentuneet, eikä perusteita raviurheilun harrastus- ja poniravitoiminnan aloittamiseksi ole.

”Viranomaisten suositukset ovat vain tiukentuneet viime aikoina. Suomen hallituksen esitykset alueellisista liikkumisrajoituksista eivät myöskään puolla harjoitus- ja ponilähtöjen aloittamista. Kevään rajoitukset ovat vaikuttaneet aivan kaikkiin, mutta meillä raviurheilijoilla tukea antavat hevoset. Meillä on vastuu ja kunnia hoitaa näitä upeita eläimiä, jotka varmasti helpottavat näiden vaikeiden aikojen keskellä”, Hippoksen toimitusjohtaja Sami Kauhanen kommentoi.

Hippos tiedotti maaliskuun alussa, että poniravitoiminnan ja harjoitusravien katkos jatkuu 28. maaliskuuta asti. Toistaiseksi katkos jatkuu ainakin 11. huhtikuuta asti, jonka jälkeen tilannetta seurataan viikoittain.