Hyppää sisältöön

Heila Jalostustunti -koulutukset löydät Hipposakatemiasta

Keväällä 2021 Suomen Hippos järjesti kaksi jalostusaiheista koulutuswebinaaria; Heila Jalostustunti, osa I ja Heila Jalostustunti, osa II. Tänäkin keväänä ajankohtaisiin koulutuksiin voi tutustua Hipposakatemian kautta. Ensimmäisessä osuudessa tutustutaan jalostusyksilöiden valintaan ja toisessa paneudutaan sukusiitokseen sekä erisukuisuuteen. Koulutukset ovat maksuttomia ja ne voi suorittaa itsenäiseen tahtiin, tarvitset vain Hipposakatemia -tunnukset.

 

HEILA JALOSTUSTUNTI, OSA I

Aihe: Tosiasiaa yksilöiden valinnoista

Onko tammani jalostushevonen, mistä sille sopiva kumppani?

Koulutus sisältää jokaiselle hevoskasvattajalle tärkeitä jalostuksen perusasioita ja herättelee katsomaan tammaa jalostuksellisin silmin. Astuttaisiko parhaalla vai sopivimmalla oriilla? Koulutuksen yhteydessä tutustutaan jalostusjärjestelmä Heilan tarjoamiin työkaluihin.

 

HEILA JALOSTUSTUNTI, OSA II

Aihe: Sukusiitos vs. Erisukuisuus

Mistä oikotie onneen?

Koulutus on jatko-osa jokaisen hevoskasvattajalle tärkeitä perusasioita. Koulutuksessa keskitytään pohtimaan jalostustavoitteita, niissä onnistumista ja toisaalta pinnalla olevaa sukulaistumista. Onko olemassa erisukuisia hevosia – pitäisikö olla?

 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSIIN TÄSTÄ

——————————

HIPPOSAKATEMIAAN TÄSTÄ

Hipposakatemia on Suomen Hippoksen verkko-oppimisympäristö. Hipposakatemiassa on mahdollista suorittaa mm. hevosen vastuuvalmentajakoulutus, C- ja P-ajolupakurssien teoriaosuuksia, ravikilpailutuomarikoulutuksia sekä lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksia.