Hyppää sisältöön

Suomen Hippos järjestää Et ole yksin -koulutuksen häirinnän tunnistamiseksi ja siihen puuttumiseksi hevosalan toimijoille

Raviurheilun ja hevoskasvatuksen vastuullisuusohjelmassa tavoitteena on nollatoleranssi häirinnälle ja epäasialliselle käytökselle. Jos hevosalalla kohtaa häirintää, voi aina olla yhteydessä Hippokseen tai suoraan Väestöliiton Et ole yksin -palveluun. 

Suomen Hippos on kouluttanut alkuvuoden aikana omaa henkilöstöään sekä raviratojen ja hevosjalostusliittojen toimihenkilöitä häirintään puuttumisesta Väestöliiton Et ole yksin -palvelun kanssa. Seuraava koulutus järjestetään tiistaina 10.5. klo 18.15 – 20.00. Kutsumme koulutukseen mukaan jäsenyhteisöjen lisäksi kaikki halukkaat hevosalan organisaatiot ja yritykset.

”Jokainen meistä rakentaa turvallista ja yhdenvertaista hevosalaa. Jotta häirinnän osaa tunnistaa ja siihen voi puuttua, tarvitaan tietoa ja toimintaohjeita. Halusimme järjestää kaikille avoimen koulutuksen ilta-aikaan, jotta myös esimerkiksi raviurheilun nuorisotyössä vapaaehtoisina toimivilla olisi mahdollisuus osallistua koulutukseen”, kertoo viestintäpäällikkö Saara Iivari.

Tutustu Et ole yksin -palvelun materiaaleihin

Mitä?

Et ole yksin -koulutus häirinnän tunnistamiseksi ja siihen puuttumisen taitojen vahvistamiseksi, kouluttajana Väestöliiton asiantuntija Pauliina Lius. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena Teamsin välityksellä.

Kenelle erityisesti? 

Jokaiselle hevosalalla johto-, koulutus-, asiakaspalvelu-, tai esihenkilötehtävissä toimivalle, talliyrittäjille, ravivalmentajille sekä nuorisotyössä mukana oleville.

Koulutus tallennetaan ja sen voi katsoa jälkikäteen myös Hipposakatemian kautta.

Miten mukaan?

Jäsenyhteisöille lähetetään kutsu sähköpostiin. Lisäksi ilmoittautua voi myös suoraan 9.5. mennessä, jolloin lähetämme sähköpostitse osallistumislinkin koulutukseen lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautumiset ja lisätietoja: saara.iivari@hippos.fi.

 

Hippoksen uudet verkkosivut ovat palvelleet asiakkaita nyt reilun vuoden ajan! Miten sivut ovat palvelleet sinua? Käy vastaamassa lyhyeen palautekyselyyn!