Hyppää sisältöön

Katse hevosen ja ihmisen hyvinvointiin -webinaaripäivä 15.12.

Katse hevosen ja ihmisen hyvinvointiin 3 -webinaaripäivässä syvennytään muun muassa hevosten kouluttamiseen ja käsittelyyn työturvallisuuden näkökulmasta, raviammattilaisten hyvinvointiin sekä hyvinvoinnin edistämiseen liiketoiminnan suunnittelun ja taloudenhallinnan kautta.

Tavoitteena on keskustella, inspiroitua ja päivittää ajattelua sekä poimia käytännön vinkkejä hevosten ja ihmisten hyvinvoinnista. Avoin ja maksuton tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä perjantaina 15.12. klo 9.15 – n. 15.30. Linjat ovat avoinna klo 9:00 alkaen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 13.12. mennessä tästä linkistä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lähettää kysymyksiä, joihin vastaavat eläinlääkäri Anna-Mari Olbricht (Hevostietokeskus), ravivalmentaja Cathy Johansson (Suomen Ravivalmentajat) sekä Master-ratsastuksenopettaja Salla Varenti (Suomen Ratsastajainliitto).

Huomioithan, että Teams-lähetys taltioidaan ja lisätään myöhemmin Hippoliksen Youtube-kanavalle. Löydät webinaarisarjan aiemmat suositut osat tästä linkistä.

Webinaaripäivän ohjelma

Klo 9:12 Päivän avaus,
projektikoordinaattori Sanna Mäki-Tuuri, Hippolis

Hevosalan vastuullisuus muuttuvassa toimintaympäristössä,tallitoiminnan kehittäjä Minna Peltonen, Suomen RatsastajainliittoEt ole yksin – Tukea vaikeisiin tilanteisiin,viestintä- ja markkinointijohtaja Saara Iivari, Suomen Hippos

Hevosten kouluttaminen, käsittely ja työturvallisuus,
ell, AmO, eläintenkouluttaja EAT Anna-Mari Olbricht, Hevostietokeskus Kysymyksiä ja vastauksia – mitä olet aina halunnut kysyä esimerkiksi hevosen opetuksesta, varusteista tai käsittelystä?

Vastaajina eläinlääkäri Anna-Mari Olbricht (Hevostietokeskus), ravivalmentaja Cathy Johansson (Suomen Ravivalmentajat) sekä Master-ratsastuksenopettaja Salla Varenti (Suomen Ratsastajainliitto). Tarvittaessa järjestäjä valikoi ja muokkaa kysymyksiä aikataulu huomioiden.

Lounastauko

Klo 12.15 Raviammattilaisten työhyvinvointi,
fysioterapeutti YAMK, ratsastusterapeutti, MTK Hevosverkoston puheenjohtaja Helena Halinen

Liiketoiminnan suunnittelulla ja taloudenhallinnalla yrittäjälle hyvinvointia,taloushallinnon asiantuntija Tia Malinen

Turvallisuustietoisku,
ylitarkastaja Kielo Kestinmäki, Tukes

Työn vaarojen tunnistaminen ja riskien arviointi,
tarkastaja Ulla Tamminen, L-S Aluehallintovirasto

Resilienssi ja psykologinen turvallisuus kuormittavassa työssä,
FM, psykoterapeutti Henriika Maikku

Yhteenveto ja keskustelua

Klo 15.30 mennessä tilaisuus päättyy

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät Hippolis yhteistyössä Maaseutuverkoston palvelupaketit – Tulevaisuuden tuottajat -työryhmä, Suomen Hippoksen ja Suomen Ratsastajainliiton kanssa. Hanke on saanut rahoitusta EU:n maaseuturahaston Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Lisätietoja:

Sanna Mäki-Tuuri
sanna.maki-tuuri@hippolis.fi
p. 040 7338081

Erja Mattila
erja.mattila@hippolis.fi
p. 045 1117754

Kuva: HevosHäme/Moona Mäntyvaara Photography