Hyppää sisältöön

Jokimaan 25.3. torstairavit siirretään ajettavaksi Vermoon

Jokimaalle 25. maaliskuuta kaavaillut ravit siirretään ajettavaksi Vermon raviradalle. Syynä siirrolle on kaviouran voimakas sulaminen.

Vaihtelevat sääolosuhteet ja viime päivien kohonnut lämpötila ovat sulattaneet Jokimaan rataa epätasaisesti niin, että 25.3. kaavaillut torstairavit on päätetty siirtää ajettavaksi Vermon raviradalle.

”Kaviouran tilanne on sellainen, että emme pysty takaamaan torstaisiksi tasapuolisia kilpailuolosuhteita. Kohonnut lämpötila on sulattanut radan pintaa siinä määrin, että rata ei ole kilpailukunnossa. Päätöksellä pyritään turvaamaan kilpailijoiden turvallisuus ja hyvinvointi. Kiitoksia Vermolle, joka tarjoutui auttamaan meitä vaikeassa tilanteessa”, Jokimaan kilpailupäällikkö Petri Virtanen kommentoi.

Vermo järjestää ravit myös keskiviikkona, ja tuolloin kilpailut juostaan radan mukaan kesäisissä olosuhteissa. Pääkaupunkiseudun sääennusteet lupaavat plussakelejä myös torstaille.

Ravit Vermossa alkavat normaalisti torstaina klo 18. Ravit näkyvät Heppa-järjestelmässä edelleen Jokimaan kilpailupäivänä.