Hyppää sisältöön

Hevoset vahvasti esillä Hämeen Linnassa Hevosalan Areenan ja Suomenpienhevosyhdistyksen voimin

Kuvassa hevonen seisoo kasarmin alueella

Hevosala tulee näkymään vahvasti toukokuun lopun aikana Hämeen Linnan vaikuttavissa puitteissa. Kuva: Suomenpienhevosyhdistys

Hevosala valtaa Hämeen Linnan toukokuun lopulla kahden maksuttoman tapahtuman voimin. Suomenpienhevosyhdistys järjestää kasarmeilla show-näyttelyn 28. toukokuuta ja Hevosalan Areena – Puhutaan hevosesta! -tapahtumaan voi puolestaan osallistua 31. toukokuuta.

 

SUOMENPIENHEVOSYHDISTYKSEN SHOW-NÄYTTELY

Suomenpienhevosyhdistyksen järjestämässä show-näyttelyssä nähdään kaikkien jalostussuuntien suomenhevosia. Näyttelypäivänä paikalla palvelee Museo Militaria lounaskahviloineen. Museon juuri avattu näyttely ”Uskollinen kumppani – hevonen sodassa ja rauhassa” sopii päivän teemaan: suomenhevonen, loistava kaikessa. Näyttely on avoin kaikille suomenhevosista kiinnostuneille ja samalla yksi Suomen Hippos ry 50 vuotta juhlavuoden tapahtumista. 

Tapahtuma-aika: 28.5. klo 9.00–15.00
Tapahtumapaikka: Hämeen Linnan kasarmit
Lisätietoja: Tapahtuman Facebook-sivu

 

HEVOSALAN AREENA – PUHUTAAN HEVOSESTA!

Hevoshäme -hanke järjestää viime vuoden tavoin Hevosalan Areena tapahtuman, tällä kertaa Hämeen Linnassa. Päivän aikana kuullaan monia mielenkiintoisia luentoja, joiden lisäksi aamupäivällä on tutustumismahdollisuus Aulangon Ratsastuskouluun ja päivän päätteeksi Hämeen Linnaan. Areena on avoin kaikille hevosalasta ja sen kerrannaisvaikutuksista kiinnostuneille, niin harrastajille, ammattilaisille, sidosryhmille kuin päättäjille.

Tapahtuma-aika: 31.5. klo 11.30–15.30
Tapahtumapaikka: Hämeen Linna
Lisätietoja: www.hevosalanareena.fi
Ilmoittautuminen: 24.5.2023 mennessä