Hyppää sisältöön

Suomen Hippos ja Polar yhteistyöhön

Suomen Hippoksen ja Polarin yhteistyö liittyy vahvasti niin ihmisten kuin hevosten hyvinvointiin.

Sekä hevosen että ihmisen hyvinvointi ovat Suomen Hippokselle avainasioita kaikessa toiminnassa. Hyvinvointinäkökulmaa vahvistaa osaltaan myös tuore kumppanuus sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja Polar Electro Finland Oy:n kanssa.

”Raviurheilun ja hevoskasvatuksen uudessa strategiassa keskiössä ovat ihmisen ja hevosen hyvinvointi, joten kumppanuus Polarin kanssa on strategisen tason yhteistyö”, kiittää Suomen Hippoksen markkinointi- ja kehityspäällikkö Tomi Himanka. ”Polar on arvostettu kotimainen brändi, ja odotukset yhteistyön ovat osalta suuret. Polarin ihmis- ja hevospuolen tuotteet tarjoavat laadukkaita apuvälineitä sekä huippu-urheiluun että harrastamiseen.”

Kun valmennettavana tai harraste- ja kilpakumppanina on eläin, nousevat harjoittelussa ja suoritusten seuraamisessa erityisen tärkeiksi tarkka ja luotettava mitattavuus ja seurattavuus. Polar on jo vuosia tarjonnut alan suorituskyisimpiä laitteita nimenomaan urheiluhevosten valmennuksen tueksi. Kokemus, perehtyneisyys hevosurheilun erityisvaatimuksiin sekä innovatiivisuus lajien tarpeet huomioiden ovat vahvuuksia, joita Polar kumppanuuteen tuo.

”Kumppanuuden myötä Polar tule näkymään erityisesti raviurheilussa entistä vahvemmin, ja monimuotoinen kumppanuus tarjoaa hevosväelle jatkossa hienoja työkaluja niin omaan hyvinvointiin kuin hevosen valmennukseen liittyen”, Tomi Himanka vinkkaa.

”Polarilla on vahva kokemus hevosten sykkeenmittauksesta ja sen tuomasta laadukkaammasta valmennuksesta. Olemme olleet mukana useissa kansainvälisissä hevosten suorituskykyyn liittyvissä tutkimuksissa, esimerkiksi hevosurheiluun liittyvät sykealueet julkaistiin tutkimuksiin perustuen vuonna 2013. Suomen Hippoksen kanssa aloitettava yhteistyö on meille tärkeä asia, ja sen myötä haluamme että sekä hevoset että niiden kanssa toimivat ihmiset voivat paremmin”, Polarin asiakkuuspäällikkö Ville Uronen toteaa.

Polar on jo yli 40 vuoden ajan ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä ja auttanut urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huipputuloksia. Polarin tuotteet ovat jo vuosia pysyneet luotettuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Polar toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti.

Kumppanuuden virallinen lanseeraus tapahtuu lähipäivinä –  seuraa Suomen Hippoksen kanavia ja tartu tuoreeltaan kumppanuustarjouksiin!