Hyppää sisältöön

Suomen Hippos hakee viestinnän asiantuntijaa vastaamaan raviurheiluviestinnästä  

Kuninkuusravit ovat yksi raviurheiluviestinnän kesän huippuhetkistä. Kuva: Juho Hämäläinen

Haluatko Sinä työskennellä Suomen raviurheilun eteen ja kertoa raviurheilun tarinaa ja taustoja myös uusille yleisöille?  

Suomen Hippoksen viestinnän ja markkinoinnin tiimissä pääset mukaan edistämään hevosalan muutosta. Raviurheilun viestinnän asiantuntijana teet monipuolisesti urheilutiedottamista ja tuet maamme urheilutoimittajia raviurheilu-uutisoinnissa. Lisäksi vastaat mm. valokuvaajaverkostomme koordinoinnista sekä kilpailuosaston asiakasviestinnän tukemisesta.  

Olet intohimoinen raviurheilun tuntija, joka seuraa lajia ja haluaa kiteyttää sen tarinat valtakunnallista mediaa houkuttelevaan muotoon. Haluat toteuttaa viestintää, joka saa myös uudet yleisöt kiinnostumaan raviurheilusta. Parhaimmillaan sinulla pysyy kädessä niin kynä kuin kamera, olet tuttu wordpress-sivustojen ja kevyiden taitto- ja editointitoimien kanssa, ja haluat hyödyntää sosiaalista mediaa laaja-alaisesti työssäsi. 

Hippos tarjoaa sinulle näköalapaikan suomalaisen raviurheilun maailmaan sekä sen kokonaisvaltaiseen viestintään. Olet osa seitsemän hengen viestintä- ja markkinointitiimiämme, joka yhdessä ideoi, haastaa ja tukee toisiaan työn eri osa-alueissa.  

Omien kiinnostustesi mukaan voit halutessasi kehittyä viestijänä esimerkiksi markkinointiviestinnän, vastuullisuusviestinnän tai vaikuttajaviestinnän suuntaan. Meillä on joustava työaika ja hybridimalli läsnä- ja etätyön yhdistämiseksi. Uudet viihtyisät toimitilamme sijaitsevat pääraviradalla Vermossa. Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasedun, virike/työmatka-edun sekä erilaisia alaan liittyviä etuja. 

Huomaathan, että tehtävä edellyttää valmiutta ja halua työskennellä ravitapahtumien äärellä ympäri Suomea myös viikonloppuisin ja erityisesti kesäaikaan.  

Päätehtäväsi: 

  • Mediaviestintä sekä verkkosivujen ja raviurheilun sosiaalisen median kanavien ylläpito ja sisällöntuotanto
  • Kilpailuosaston viestinnän tuki ja kilpailutoimintaan liittyvästä tärkeästä tiedottamisesta huolehtiminen 
  • Hippoksen kuvapankin ylläpito ja valokuvaajaverkoston koordinointi 
  • Raviratojen tukeminen viestinnän kehittämisessä ja kriisiviestinnässä sekä tapahtumatiedottaminen ravien suurkilpailujen yhteydessä 
  • Aktiivinen viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu ja kehittäminen osana tiimiä sekä yhdessä raviratojen ja alueviestijäverkoston kanssa 

Onnistuminen edellyttää: 

  • Työkokemusta viestinnän ja/tai median parissa 
  • Soveltuvaa koulutusta  
  • Itsenäistä, joustavaa ja nopeaa työskentelyotetta, hyvää paineensietokykyä sekä kokemusta tiimityöstä 
  • Erinomaista suomen kielen hallintaa sekä vähintään hyvää englannin kielen taitoa 
  • Aitoa kiinnostusta hevosalaa ja raviurheilua kohtaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Hippoksen viestintä- ja markkinointijohtaja Saara Iivari puhelimitse 040 569 6597, soitot mieluiten iltapäivisin klo 15 jälkeen. Hakemukset ja ansioluettelot pyydetään lähettämään 16.2.2023 mennessä osoitteeseen saara.iivari@hippos.fi. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.  

Suomen Hippos ry on suomalaisen raviurheilun ja hevoskasvatuksen valtakunnallinen keskusjärjestö. Haluamme olla arvostettu, elinvoimainen, ja uudistuva yhteisö, jonka olemassaolon oikeutus lähtee hevosen ja ihmisen hyvinvoinnista. Suomen Hippos pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista sekä johtaa ja valvoo kilpailutoimintaa maassamme. Hippokseen kuuluu myös Suomen Hevosurheilulehti Oy.