Hyppää sisältöön

Suomen Hippos hakee ohjelmistokehittäjää – haku auki 18.10. saakka

Suomen Hippos ry on suomalaisen raviurheilun ja hevoskasvatuksen valtakunnallinen keskusjärjestö. Hippoksen tärkeimmät tehtävät ovat pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista sekä johtaa ja valvoa ravikilpailutoimintaa maassamme. Hippokseen kuuluu myös Suomen Hevosurheilulehti Oy.

Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää,

joka kykenee omaksumaan nopeasti uusia asioita ja pystyy itsenäiseen sekä pitkäjänteiseen työskentelyyn. Tehtäviisi kuuluvat Hippoksen ylläpitämien tärkeimpien järjestelmien (Heppa ja Heila) ylläpitovastuu ja kehittäminen.

Arvostamme aitoa halua kehittyä ja pysyä kartalla ohjelmistokehityksen maailmassa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää muutaman vuoden ohjelmointikokemusta. Toimenkuvaa voimme täsmentää kokemustaustasi ja osaamisesi mukaisesti. Pääset myös itse vaikuttamaan työtehtäviisi ja niiden vaativuuteen.

Odotamme sinulta

  • Vähintään kolmen vuoden kokemusta ohjelmoinnista
  • JavaScript- ja SQL-osaamista
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Motivaatiota itsensä ja osaamisensa kehittämiseen
  • Positiivista ja aktiivista asennetta
  • Yhteistyötaitoja ja sitoutumista tiimityöhön

Hipposlaisia yhdistää hyvä yhteishenki sekä halu kehittää sekä luoda uutta. Hippos tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen hevosmaailmaan sekä kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut. Bonuksena tulevat mukavat työkaverit.

Jätä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella 18.10.2021 mennessä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua. Lisätietoja saat puhelimitse InHunt Groupin Senior Headhunter Jari Touruselta 0400-560 836 sekä Hippoksen tietohallintopäällikkö Jukka Niskaselta 0400-600 280.

Hae paikkaa!