Hyppää sisältöön

Suomen Hippos aloittaa muutosneuvottelut

Hippos-logo

Suomen Hippos aloittaa tuotannollisista ja taloudellisista syistä organisaation kaikkia toimihenkilöitä koskevat muutosneuvottelut.

Hevostalouden toimintaympäristössä on tapahtunut paljon muutoksia viimeisten vuosien aikana, jotka vaikuttavat myös Suomen Hippoksen toimintaan ja talouteen. Tämän lisäksi Suomen Hippoksen palvelut ovat muuttuneet entistä digitaalisemmiksi ja asiointi siirtyy sähköiseen asiointiin.

Muutosneuvottelut alkavat 30.3. ja niissä neuvotellaan yhdessä henkilöstön edustajien kanssa työnantajan ehdotuksista muutos- ja säästötoimenpiteiksi, sekä käydään läpi niiden perusteet ja vaikutukset. Mahdollinen harkittava vähennystarve koskee enintään yhdeksää (9) henkilöä. Harkinnassa on myös tehtävien yhdistäminen ja toimenkuvien uudelleen organisointi. Muutosneuvottelut halutaan käydä hyvässä vuorovaikutuksessa yhdessä työntekijöiden kanssa ja neuvotteluissa pyritään etsimään vaihtoehtoja siten, että henkilöstövaikutukset voitaisiin minimoida.

”Koko hevostalous on ison muutoksen keskellä ja myös Suomen Hippoksen on tarkasteltava oman toimintansa tehostamista. Muutosneuvotteluiden tavoitteena on pitkän tähtäimen toimintakyvyn ja vakaan talouden varmistaminen. Ajatuksemme ovat näiden raskaiden uutisten aikana henkilöstön jaksamisessa”, Suomen Hippoksen puheenjohtaja Antti Lehtisalo kommentoi.

Muutosneuvottelut käydään työnantajan ja työntekijöiden edustajien välillä. Niistä tiedotetaan ulospäin seuraavan kerran muutosneuvotteluiden päätyttyä.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Antti Lehtisalo, p. 040 521 8243