Hyppää sisältöön

Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Sami Kauhanen jättää tehtävänsä

Suomen Hippos ry:n toimitusjohtaja Sami Kauhanen on ilmoittanut eroavansa tehtävästään. Hän jättää toimitusjohtajan tehtävänsä Suomen Hippoksessa viimeistään maaliskuussa 2022. Kauhasen seuraajan etsintä alkaa välittömästi.

”Olemme kiitollisia Samille kaikesta siitä hyvästä, mitä hän on Hippokseen ja raviurheiluun mukanaan tuonut. Asioiden valmistelu, päätöksenteko ja strategian noudattaminen on noussut Samin aikana uudenlaiseen asemaan. Sami on hyvä ja inhimillinen johtaja. Hän osaa antaa arvon kaikille ihmisille. Tämä on näkynyt meissä kaikissa oikeana asenteena ja hyvänä yhteishenkenä. Pyrimme jatkamaan Samin viitoittamalla tiellä ja toivotamme Samille onnea uusiin tehtäviin”, sanoo Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtaja Kari Eriksson.

Kauhanen haluaa kiittää koko raviurheilun ja hevoskasvatuksen yhteisöä yhteisestä työstä.

”Olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta toimia yhdistyksen toimitusjohtajana erinomaisen johtoryhmän kanssa ja Hippoksen hallituksen tuella. Olemme luoneet raviurheilulle ja hevoskasvatukselle kunnianhimoisen strategian sekä asettaneet itsellemme korkeat vastuullisuustavoitteet. Yhteinen aikamme on ollut hieno. Raviurheilu ja hevoskasvatus on vahva yhteisö, joka vaikeinakin aikoina puhaltaa yhteiseen hiileen. Olen varma, että alan sitoutuneet toimijat yhdessä osaavan henkilöstön kanssa vievät yhteisen strategian sekä vastuullisuustavoitteiden toteuttamista määrätietoisesti eteenpäin”, Sami Kauhanen sanoo.

 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Kari Eriksson, p. 0400 685 036