Hyppää sisältöön

Suomen Hippoksen muutto Vermo Areenan tiloihin varmistui

Suomen Hippoksen toimisto muuttaa vuoden 2022 aikana uusiin toimitiloihin Vermo Areenalle. Uusiin tiloihin muuttaa myös Hevosurheilu-lehti.

Suomen Hippoksen ja Hevosurheilu-lehden toimistot ovat sijainneet alkuvuodesta 2020 asti Espoon Mäkkylässä, kävelymatkan päässä Vermo Areenasta. Kaksivuotinen vuokrasopimus Kalkkipellontiellä päättyy huhtikuun lopussa vuonna 2022.

Suomen Hippos solmi aiesopimuksen Vermo Areenan kanssa keväällä 2021 ja kesäkuun lopulla muutto Vermo Areenan tiloihin sai lopullisen varmistuksen. Osapuolten vuokrasopimukset on allekirjoitettu ja hankesuunnitelma on valmistunut.

Hippoksen ja Hevosurheilun toimitilojen on määrä sijaita päärakennuksen kolmannessa kerroksessa. Samalla Vermo Areenan henkilökunta muuttaa kerroksen ylöspäin pääkatsomon taakse. Muutto aiheuttaa päärakennukseen muutostöitä, jonka kestoksi on arvioitu noin kolme kuukautta.

”Hippoksen osalta odotamme muuttoa Vermoon innolla. Keskusjärjestön siirtyminen raviradalle tulee tuomaan monenlaisia synergiaetuja sekä Hippoksen että Vermon raviradan toiminnalle. Hippoksen palvelut siirtyvät entistä lähemmäs hevosihmisiä ja toisaalta pääsemme varmasti kehittämään ja kokeilemaan uudenlaista toimintaa sekä radan että ravikoulun kanssa. Vermolle suuri kiitos jo tähänastisesta yhteistyöstä”, Hippoksen jalostusjohtaja Minna Mäenpää kommentoi.

Hippoksen ja Hevosurheilu-lehden vuokra-aika Vermo Areenalla käynnistyy 1.4.2022.

”Henkilökohtaisesti on hienoa nähdä Hippoksen ja Hevosurheilu-lehden työntekijät ympäristössä, jonka puolesta he töitä joka päivä tekevät. Vieraat ja työntekijät pääsevät nauttimaan hevosten läsnäolosta heti toimiston ulkopuolella. Saapuminen paikan päälle luonnistuu helposti julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä tai autolla. Raidejokerin aloittaessa viimeistään 2024, kulkeminen helpottuu entisestään”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä kommentoi.