Hyppää sisältöön

Suomen Hippoksen asiakaspalvelu on suljettuna 22.7.–4.8.2024 – tarkista asiakaspalvelijoiden loma-ajat yhteystiedoista  

Heinäkuussa Suomen Hippoksen asiakaspalvelu toimii tiivistetysti. Muun muassa omistajanvaihdoksiin liittyvissä asioissa palvellaan pääsääntöisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin, varsomisilmoitukset käsitellään noin kuukauden kuluessa varsomisen ilmoittamisesta ja tietokantailmoituksien sekä tuontihevosten rekisteröintien kiirekäsittely ei ole mahdollista 22.7.–4.8. välisenä aikana. 

Myös Hippoksen läsnäasiointi on kokonaan suljettu Vermo Areenan alueella rakennettavan Weekend Festivalin johdosta 22.7.–4.8.2024 välisen ajan.

”Asiakkaiden on hyvä huomioida, että lomakauden aikana kaikki asiantuntijapalvelut eivät ole saatavilla. Aiheesta vastaavan henkilön loma-aika kannattaa tarkastaa yhteystiedot-sivulta ja kiireettömät asiat kannattaa jättää lomakauden jälkeiseen aikaan”, kasvattamisen ja omistamisen osastopäällikkö Tea Niemi ohjeistaa.

Loma-ajat löydät YHTEYSTIEDOT-sivulta.

 

Hyödynnä sähköiset palvelut

Sähköiset Oma Talli -palvelut palvelevat normaalisti läpi kesän. Oma Tallissa voit hoitaa mm. varsan ilmoittamisen syntyneeksi, omistajanvaihdokset, hallintaoikeudensiirrot, astutusten tallennukset ja näyttelyilmoittautumiset. Huom.! Mikäli olet ilmoittamassa maitovarsaa näyttelyyn ja varsomisilmoitus on kuittaamatta, olethan yhteydessä Sanna Uotilaan hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisajan päättymistä.