Hyppää sisältöön

Satu Halonen on kasvattamisen ja omistamisen palveluiden uusi vahvistus  

Satu Halonen valittiin tehtävään yli 50 hakijan joukosta.

Satu Halonen on valittu vahvistamaan Suomen Hippoksen kasvattamisen ja omistamisen palveluiden asiakaspalvelua. Halonen aloittaa tehtävässään 1. elokuuta.  

Satu Halonen työskentelee tällä hetkellä klinikkaeläinhoitajana Helsingin Yliopistollisessa eläinsairaalassa. Hän on tuttu kasvo myös Vermon ravien varikkoalueen valvojana sekä raviurheilun aktiivisena harrastajana.  

”Sadulla on vuosien kokemus raviurheilusta toimihenkilönä ja harrastajana sekä kattava kokemus asiakaspalvelusta, jotka ovat juuri niitä vahvuuksia mitä haimme. On hienoa saada hänet mukaan tiimiimme”, kasvattamisen ja omistamisen osastonpäällikkö Tea Niemi kertoo.  

Halosen työtehtävät tulevat painottumaan raviurheilun sekä hevosen omistamiseen liittyviin asiakaspalvelutehtäviin. Hän aloittaa tehtävässään 1. elokuuta.  

”Olen onnellinen siitä, että minut valittiin, sillä työ vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta. Näin pitkän eläinsairaalauran jälkeen on hienoa päästä työskentelemään hevosalalla uudesta näkökulmasta. Innolla odotan, että pääsen aloittamaan!”, iloinen Satu kertoo. 

Lisätietoja 

Tea Niemi  
Puh. 020 760 5258
tea.niemi@hippos.fi