Hyppää sisältöön

Raviurheilujohtaja Tomi Himanka jättää tehtävänsä

Kuvassa Tomi Himanka osaomistamansa hevosen Eräsmies kanssa voittajasereminoissa

Tomi Himanka (kuvassa hevosen vasemmalla puolella) siirtyy marraskuussa 2022 uusiin tehtäviin. Kuva vuodelta 2021, jolloin Himangan osaomistama suomenhevonen Eräsmies voitti lähdön Kuninkuusravien yhteydessä. Kuva Siiri Haapalainen

Suomen Hippos ry:n raviurheilujohtaja Tomi Himanka on irtisanoutunut tehtävästään. Himanka jättää tehtävänsä marraskuussa 2022. Uuden raviurheilujohtajan haku aloitetaan välittömästi.

”Mihinkään en niin sanotusti ollut hakeutumassa ja koko homma tuli itsellenikin vähän puskista. Head hunter oli yhteydessä ja tiedusteli kiinnostusta siirtyä liike-elämän puolelle toimitusjohtajan tehtäviin. Keskustelujen jälkeen tarjolla ollut paketti oli houkutteleva.” Tomi Himanka taustoittaa.

”Harkitsin asiaa pitkään, eikä päätös ollut helppo ja varmasti tulemme raveissa näkemään myös tulevaisuudessa. Haluan kiittää kaikkia alalla toimivia hyvästä yhteistyöstä, mutta muistuttaa, että vielä ei ole hyvästien aika, joten ollaan yhteydessä nyt ja jatkossakin!” hyväntuulinen Himanka muistuttaa.

”Olemme todella kiitollisia Tomille hänen vuosien panoksestaan raviurheilun hyväksi. Hän on myös pidetty henkilö koko alan parissa, joten haluankin meidän kaikkien puolesta toivottaa Tomille onnea uusiin tehtäviin!”, toimitusjohtaja Minna Mäenpää kommentoi.

 

Lisätietoja:

Minna Mäenpää
Toimitusjohtaja
Puh. 040 511 2067
minna.maenpaa@hippos.fi