Hyppää sisältöön

Olethan jo tutustunut Oma Tallin palveluihin?

Heppa-järjestelmän palveluja valmentajille, ohjastajille ja omistajille keskitetään uuteen Oma Talliin. Ominaisuuksia parannetaan ja kehitetään jatkuvasti, ja tavoitteena on mahdollisimman käyttäjäystävällinen ympäristö.

Oma Tallissa suosituimpia palveluja ovat kilpailuihin ilmoittamisen ja omistajanvaihdosten lisäksi sähköinen Lääkekirjanpito ja Pitopaikkarekisteri, joiden avulla pakolliset kirjanpidot hoituvat kätevästi viranomaisten hyväksymällä tavalla.
(Huom! Itse pitopaikka rekisteröidään ensin Ruokavirastoon).

Ennakkomaksullisten kilpailujen tiedot ja sarjojen suunnittelu helposti

Kaikki ennakkomaksulliset kilpailut löytyvät keskitetysti Oma Tallista: näet palvelusta kilpailut, joissa hevonen on mukana, tulevat maksuerät ja linkin mukana oleviin hevosiin. Myös ennakkomaksullisten kilpailujen maksut pystyy maksamaan suoraan Oma Tallissa. Omistaja voi itse määritellä missä ennakkomaksullisissa kilpailuissa hän haluaa hevosen olevan mukana.

Valmentajille Oma Talliin on suunniteltu kilpailuttamista helpottava Sarjasuunnittelu -ominaisuus, johon voi tallentaa tallin hevosten alustavan kilpailusuunnitelman.

Osallistumismaksu-palvelu

Ravikilpailuiden osallistumismaksun voi suorittaa helpoiten Osallistumismaksu.fi -sivuston kautta.

Selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu tarjoaa kilpailijalle mahdollisuuden maksaa osallistumismaksu ennakkoon tai paikan päällä omalla mobiililaitteellaan tai tietokoneellaan. Palvelua voi käyttää hevosen valmentaja, omistaja tai tarvittaessa muu taho.

Palvelussa on käytettävissä kaikki yleiset maksutavat ja radan sisäänkirjoitus saa automaattisesti tiedon maksusta. Yhdellä kertaa voi maksaa useamman hevosen osallistumismaksun, yhdelle tai useammalle ravipäivälle.

Ennakkotiedot kuntoon

Ilmoittaessa hevosta kilpailuun, voit antaa hevosestasi tietoja hevosen kuntoon ja varusteisiin liittyen. Valmentajakommenttien sekä varustetietojen täydentäminen onnistuu aina kilpailupäivään saakka. Asianmukaisilla päivityksellä tarjoat arvokasta lisätietoa raveja seuraavalle hevoselle ja hevosten taustajoukoille.

Koetko Hippoksesta tulevat paperilaskut turhiksi?

Oma Tallissa voit vaihtaa paperilaskut sähköisiksi laskuiksi, jolloin laskut tulevat ainoastaan sähköpostiin ja Oma Tallin etusivulle. Haluttaessa Oma Talli myös muistuttaa kahden vuorokauden kuluttua erääntyvästä laskusta meilitse tai tekstiviestillä.

Hyötyä ja tietoa hevosen omistajalle

Omistajille hyödyllisiä palveluja Oma Tallissa ovat mm. ratojen tarjoamat pääsyliput, reaaliaikaiset viestit hevosen lähtöradasta ja tuloksista sekä elämyksiä lisäävinä ominaisuuksina esimerkiksi Hevosen kuvan tai voittobiisin tallentaminen. Tallinimien osakkaiden ylläpito onnistuu Omistukset -valikossa.

Palautetta ja kehitysideoita saa antaa!

Oma Tallia kehitetään nimenomaan valmentajien ja omistajien arjen työkaluksi. Palautetta ja kehitysideoita voi lähettää sähköpostitse heppa@hippos.fi tai soittamalla Jukka Niskanen 0400 600 280.