Hyppää sisältöön

Muutoksia Suomen Hippoksen raviurheilupalveluihin – raviurheilujohtaja Jari Haanniemi jättää tehtävänsä

Hippos-logo

Raviurheilujohtaja Jari Haanniemi on päättänyt jättää tehtävänsä Suomen Hippoksessa. Työsuhde päättyy marraskuun loppuun.

”On ollut pakko todeta, että kahden pienen lapsen perheessä on erittäin haastavaa yhdistää aikatauluja kokonaisvaltaiseen raviurheilujohtajan työhön. Tässä päätöksessä painoivat henkilökohtaiset syyt ja olen tullut tulokseen, että tässä tilanteessa en ole oikea henkilö tähän tehtävään”, Haanniemi kertoo.

Haanniemi kiittää Suomen Hippoksen työntekijöitä ja koko raviurheilun ja hevoskasvatuksen yhteisöä yhteisestä työstä.

”On ollut äärimmäisen antoisaa tehdä töitä raviurheilupalveluiden osaavan tiimin kanssa ja nähdä, miten suurella sydämellä ja ammattitaidolla keskusjärjestössä toimitaan raviurheilun ja hevoskasvatuksen eteen haastavina aikoina. Haluan lämpimästi kiittää myös raviratoja ja jokaista raviurheilijaa, jonka kanssa olen saanut tehdä töitä”, Haanniemi sanoo.

Kilpailuosaston toimintaa kehitetään – rekrytointi käynnistyy mahdollisimman pian

Hippoksen kilpailuosasto kokee muutoksia syksyllä muutenkin, kun pitkäaikainen kilpailupäällikkö Tuomo Pekonen tulee jäämään eläkkeelle joulukuun alussa. Kilpailusihteeri Katariina Lamminpää taas palaa syyskuun alussa työhön vanhempainvapaalta.

”Arvioimme tässä tilanteessa kokonaisuudessaan, millä tavalla organisoituna kilpailuosaston työ auttaa raviurheilua ja -urheilijoita parhaalla mahdollisella tavalla ja millaisella osaamisprofiililla haemme uutta tai uusia henkilöitä,” toimitusjohtaja Minna Mäenpää kertoo.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Minna Mäenpää, minna.maenpaa@hippos.fi tai p. 040 511 2067.