Hyppää sisältöön

Kuka on mielestäsi merkittävä raviurheilun taustavoima – ehdota palkittavaa!

Kuvituskuva

Kuva: Juho Hämäläinen

Suomen Urheilugaala on vuosittain pidettävä palkintotapahtuma, jossa palkitaan suomalaisia urheilijoita ja urheiluvaikuttajia. Urheilugaala juhlistaa loistokasta suomalaisen urheilun vuotta seuraavan kerran 12.1.2023 ja tulevassa Urheilugaalassa halutaan osoittaa arvostusta lajien Taustavoimille. Me haluamme tietenkin nostaa esiin raviurheilun taustavoiman!

Taustavoiman tulee olla raviurheilun positiivinen edustaja, jonka panos lajille on poikkeuksellisen merkittävä, ja joka on suurella lajisydämellä ollut mukana lajin pitkäaikaisessa kehittämisessä. Taustavoima voi olla pitkäaikainen yhdistystoimija tai uutterasti ja ilolla ravien järjestämisen mahdollistava toimihenkilö, tai hän on voinut toimia vuosien aikana monessa eri roolissa lajin parissa. Ehdotettavan taustavoiman tulee olla henkilö, järjestöä/yhdistystä ei voi palkita.

Suomen Hippos pyytää nyt raviyhteisöltä ehdotuksia raviurheilun Vuoden Taustavoima -palkinnon saajaksi. Lopullisen valinnan ehdotusten pohjalta Urheilugaalalle tekee Suomen Hippos ja valinta julkaistaan Urheilugaalassa 12.1.2023.

Jätä oma ehdotuksesi lyhyiden perusteluiden kera 13.12. mennessä tällä lomakkeella!