Hyppää sisältöön

Kimmo Lampinen jättää tehtävänsä Suomen Hippoksen kasvattamisen ja omistamisen asiantuntijana

Hippos-logo

Painopistettä kasvattamisen ja omistamisen osastolla suunnataan tulevissa rekrytoinneissa asiakaspalvelun tehostamiseen.  

Suomen Hippoksen kasvattamisen ja omistamisen asiantuntija Kimmo Lampinen on päättänyt jättää tehtävänsä. Lampisen työsuhde jatkuu heinäkuun loppuun.  

”Haluan lämpimästi kiittää Hippoksen koko organisaatiota siitä tuesta, jota olen työssäni onnistumiseksi saanut. Arki hevosten kanssa jatkuu, vaikka työt Hippoksessa kesän jälkeen päättyvät”, harrastajavalmentajalisenssillä omaa hevosta Vermossa valmentava Lampinen kertoo.    

Vastuu kasvattamisen ja omistamisen osaston hallinnollisesta ja henkilöstön johtamisesta siirtyi tammikuussa osaston ratsu- ja ponitiimin esihenkilönä toimineelle Tea Niemelle, jolla on lisäksi asiavastuu ratsuhevosten ja ponien kasvatukseen ja omistamiseen liittyvissä asioissa. Niemi jatkaa osaston esihenkilönä ja johtoryhmän jäsenenä.  

”Kimmo on tuonut lähes kahden vuoden ajan johtoryhmäämme arvokasta näkemystä ja herkkyyttä alamme usein haastavissa asiakokonaisuuksissa ja jäämme sitä kaipaamaan. En ole aivan varma, ymmärretäänkö alalla aina, kuinka haastavaa työ näkyvässä roolissa hevosalan keskusjärjestössä ja alan ristipaineessa on,” toimitusjohtaja Minna Mäenpää kertoo.  

Kasvatuksen ja omistamisen osastolla tapahtui muutoksia jo alkuvuodesta, kun Tommi Lähdekorpi siirtyi Porin Ravit Oy:n toimitusjohtajaksi.  

Hippos-organisaatio, kuten myös koko hevosala, elää jatkuvassa muutoksessa. Haluamme entisestään vahvistaa asiakaspalveluamme, jotta voimme tukea suomalaisia hevoskasvattajia, -omistajia ja alan muita toimijoita entistä paremmin. Tämä on lähtökohta myös tämän muutoksen myötä tehtävissä rekrytointipäätöksissä, joista kerrotaan vielä erikseen myöhemmin”, Mäenpää jatkaa.   

Lisätietoja: 

Toimitusjohtaja Minna Mäenpää, minna.maenpaa@hippos.fi tai p. 040 511 2067