Hyppää sisältöön

Hevoset Bastionissa -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua hevosiin monipuolisesti

Hevoset Bastionissa -tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensimmäisen kerran.

Monipuolinen hevostapahtuma järjestetään 8.–12.6. Haminassa. Suomen Hippos on mukana järjestämässä Suomen kolmansia Cityraveja, jotka ravataan Haminan kadettikoulunkadulle rakentuvalla cityravisuoralla. Tapahtuman lipunmyynti alkoi tänään. 

Haminan kaupungin ydinkeskusta muuttuu kesäkuussa hevostapahtuma-areenaksi. Hevoset ja ponit hurmaavat kaikkien aikojen ensimmäisessä Hevoset Bastionissa -tapahtumassa niin aikuiset kuin lapsetkin.

Harvinaiset knock out -cityravikilpailut ovat osa tapahtuman ohjelmistoa perjantaina ja lauantaina. Cityraveissa omissa lähdöissään kilpailevat sekä suomenhevoset että lämminveriset ja ponit. Kadettikoulunkadulle rakentuvalla Cityravisuoralla nähdään myös kaksi monté- eli raviratsastuslähtöä. Suomen Hippos on mukana cityravien toteutuksessa.

Ratsastuksen puolella Hevoset Bastionissa -viikonloppu huipentuu linnoitusareenalla Grand Prix -tason esteratsastukseen ja kouluratsastuksen Grand Prix -kilpailuihin. Tapahtuman aikana Haminassa on mahdollisuus kilpailla myös esteratsastuksen aluetasolla linnoitusareenan hyvin ainutlaatuisissa olosuhteissa.

”Panostamme urheiluolosuhteisiin ja olemme koonneet tapahtuman taakse Suomen parasta hevosurheilun osaamista”, kertoo sports director Mikko Luhtala.

Kilpailu- ja näytösareenoilla nähdään myös kansallishevonen suomenhevonen. Suomenhevosyhdistykset tuottavat tapahtumaan näytöksen, joka esittelee, mihin kaikkeen kansallishevonen pystyykään. Suomenhevoset kilpailevat tapahtumassa sekä este- että kouluratsastuksessa. Bastionin korkeatasoista urheilua värittävät koko perheelle suunnatut valloittavat show-ohjelmat.

Tutustu Hevoset Bastionissa -ohjelmaan https://www.hevosetbastionissa.fi/ohjelma/

Lähde: Hevoset Bastionissa -tiedote