Hyppää sisältöön

Haemme kasvatuksen ja omistamisen johtajaa

Haemme Suomen Hippos ry:lle  

Kasvatuksen ja omistamisen johtajaa 

Kasvatuksen ja omistamisen johtajana vastaat Hippoksen kasvatuksen ja omistamisen osaston työn suunnittelusta ja taloudesta, yleisistä hevosten rekisteröintiin ja jalostustoimintaan liittyvistä asioista, rekisteröintiin ja jalostustoimintaan liittyvästä viranomaisyhteistyöstä sekä kansainvälisestä yhteistyöstä.  

Koordinoit hevosjalostusliittojen toiminnanjohtajien/jalostusvastaavien toimintaa, ja vastaat jalostusvaliokunnassa käsiteltävien asioiden valmistelusta sekä jalostusarvostelulautakuntien ja puheenjohtajatuomareiden toiminnan kehittämisestä. 

Saat johdettavaksesi 10 henkilön osaston ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.  

Tehtävä edellyttää hyvää kykyä toimia yhteistyössä alan toimijoiden ja sidosryhmien kanssa sekä näkemystä kasvatuksen ja omistajuuden kehittämisestä. Edelleen tehtävässä tarvitaan lainsäädännön ymmärtämistä ja kykyä huomioida nämä hevosalan vaatimiin käytäntöihin.  

Odotamme sinulta: 

  • vahvaa kotimaisen ravi- ja hevostalouden osaamista
  • tavoitteellista, asiakassuuntautunutta työskentelytapaa
  • hyvän henkilöstöjohtamisen ja vuorovaikutuksen taitoja
  • soveltuvaa koulutusta, mielellään yliopistotasoista loppututkintoa
  • suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle: 

  • mahdollisuuden työskennellä huipputasolla raviurheilun ja hevostalouden maailmassa
  • mielenkiintoisen ja elävän työympäristön
  • osaavan asiantuntijaorganisaation ja hyvien työkavereiden tuen työlle
  • tehtävää ja kykyjä vastaavan palkan. 

Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan 23.5. mennessä toimitusjohtaja Minna Mäenpäälle: minna.maenpaa@hippos.fi, joka toimii myös lisätietojen antajana, p. 040 511 2067.

Suomen Hippos ry on suomalaisen raviurheilun ja hevoskasvatuksen valtakunnallinen keskusjärjestö. Haluamme olla arvostettu, elinvoimainen ja uudistuva raviurheilun sekä hevoskasvatuksen yhteisö, jonka toiminnan keskiössä on hevosen ja ihmisen hyvinvointi. Hippos pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista sekä johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa maassamme. Hippokseen kuuluu myös Suomen Hevosurheilulehti Oy. 

 Julkaistu 26.4.2022. Päivitetty 12.5.2022, poistettu kilpailusihteerin työpaikkailmoitus.