Hyppää sisältöön

Ystävä raveihin -tempaus on täällä taas – nyt porukalla nauttimaan urheilusta ja hyvästä tunnelmasta!

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Ystävä raveihin -tempaus haastaa ravi-ihmiset viemään kaverit raveihin. Mukana tempauksessa ovat Teivon, Vermon, Jokimaan ja Seinäjoen raviradat sekä Hevosurheilu-lehti ja Suomen Hippos.

2Ystava_raveihin_2_2018_fb-tapahtuma

Ystävä raveihin -tempauksen idea on haastaa laji-ihmiset talkoisiin hyvän asian puolesta: viedään ensikertalaiset sekä muut lajia vähemmän tuntevat nauttimaan tunnelmasta raviradoilla ja opastetaan heidät raviurheilun saloihin. Ravien pariin ovat tervetulleita kaikki, ja jo yhdellä uudella lajin ystävällä on merkitystä.

Ystävänpäiväviikon tapahtumissa ensikertalaiset otetaan huomioon muun muassa ohjattujen tallikierrosten ja peliopastusten muodossa. Tempauksen tapahtumat järjestetään ystävänpäiväviikolla seuraavasti: tiistaina 12. helmikuuta Tampereella, keskiviikkona 13. helmikuuta Vermossa, torstaina ystävänpäivänä 14. helmikuuta Lahdessa ja perjantaina 15. helmikuuta Seinäjoella. Varsinaiset ravit alkavat neljänä ravi-iltana kello 18, mutta jo aiemmin alkava oheisohjelma on listattu eri tapahtumien kuvauksissa alla.

Raviradoilla ystävänpäiväviikon vieraat otetaan lämpimästi vastaan. Jokimaan raviradan projektijohtaja Mikko Korpela sanoo, että ystävänpäiväviikon yhteistempaus nostaa valokeilaan ravien yhteisöllisen luonteen.

”Mikä onkaan mukavampaa kuin seurata hienoja kilpailutapahtumia hyvän kaverin tai vaikka sen oman rakkaan kanssa! Jokimaan ravirata on innoissaan tapahtumasta ja toivottaa yleisön tervetulleeksi Ystävänpäiväraveihin sekä muihin viikon tapahtumiin. Olemme iloisia siitä, että alkuvuoden ehkä ’sydämellisimmän’ päivän ympärille on rakennettu hieno teemaviikko.”

Teivon raviradan toimitusjohtaja Päivi Lehtonen sanoo, että Ystävä raveihin -tempaus on keskitalven piristys.

”Ravit on innostava tapahtuma ensikertalaiselle, kun mukana on lajia osaava kaveri. Teivolaiset tekevät parhaansa, että saadaan yhdessä ystäviä raveille”, hän kertoo.

Lehtonen toivoo, että isommat ystäväporukat ottavat yhteyttä Teivoon etukäteen, jotta rata osaa varautua vieläkin huolellisimmin tiistain 12. helmikuuta tapahtumaan.

Alla lisätietoa tempauksen tapahtumista paikkakunnittain sekä kuvaukset kovilla palkinnoilla varustetuista somekilpailuista! Lisää tietoa tempaukseen osallistuvista raviradoista löydät raviratojen verkkosivuilta.

OSALLISTU KILPAILUIHIN SOSIAALISESSA MEDIASSA

Ystävä raveihin -kilpailu Facebookissa

Kuinka monta kaveria sinä aiot tuoda mukanasi Ystävä -raveihin tempauksen tapahtumiin 12.–15. helmikuuta? Suomen Hippoksen Facebook-sivulla julkaistaan somekilpailu, jossa arvotaan huimat lippupaketit ravikauden 2019 tapahtumiin! Mukaan tempaukseen lähteneiden, postauksen alle vastanneiden kesken arvotaan kahden hengen VIP-lippupaketti yhdeksi päiväksi Suur-Hollola-raveihin Lahteen, kaksi kahden hengen lippupakettia Finlandia-ajoon Vermoon, kahden hengen lippupaketti Seinäjoki-Raceen ja viisi kahden hengen lippupakettia Popeda radalla -tapahtumaan Tampereelle!

Kerro siis, kuinka monta kaveria tuot mukanasi raveihin ja minne. Ystävä raveihin -tempauksen tapahtumat järjestetään 12.2. Tampereella, 13.2. Vermossa 14.2. Lahdessa ja 15.2. Seinäjoella.

Kilpailu alkaa maanantaina 4.2. ja arvonta suoritetaan maanantaina 18.2. Arvonnan voittajiin otetaan yhtyettä henkilökohtaisesti.

 

(Arvonnan lippupaketit koskettavat seuraavia ravikauden 2019 tapahtumia: Seinäjoki-Race Seinäjoella 13.4., Finlandia-ajo Vermossa 4.5., Popeda radalla Tampereella 14.6. ja Suur-Hollola Lahdessa 29.–30.6. / arvonnan yhden päivän VIP-liput joko lauantaille tai sunnuntaille.)

Ystävä raveihin -kilpailu Twitterissä ja Instagramissa

Twiittaa tai postaa kuva Instagramiin tunnelmista raveissa ystävien kanssa Ystävä raveihin -tempauksen tapahtumissa! Käyttämällä hahstagia #ystäväraveihin osallistut Hevosurheilu-lehden ja Suomen Hippoksen tarjoamien tuotepalkintojen arvontaan.

Arvonta suoritetaan osallistuneiden kesken maanantaina 18.2. Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

TIISTAI 11.2. YSTÄVÄ RAVEIHIN TEIVO, TAMPERE

 

Ravien oheisohjelma

Ennen ravitapahtumaa on mahdollista päästä mukaan ohjatulle tutustumiskierrokselle ravien backstagelle. Talli- ja varikkoaluekierros lähtee voittajakehän edestä kello 17.15.

Ravintola Grand Prix’ssa toivotetaan katsojat tervetulleiksi, opastetaan Toto-pelien saloihin ja jaetaan vihjeitä illan koitoksiin kello 17.45. Illan aikana on mahdollista ostaa myös valmispelejä ravintolassa kiertäviltä ravioppailta.

Ruoka

Ystävänpäivän teeman kunniaksi ravintolassa tarjolla dippilautanen ja skumppaa kahdelle. Ruokalistan kokonaisuudessaan löydät raviradan verkkosivuilta.

 

KESKIVIIKKO 13.2. YSTÄVÄ RAVEIHIN, VERMO

 

Ravien oheisohjelma

Ennen ravien alkua on mahdollista tulla ravintola Ravillaan kuulemaan opastusta Toto-pelien saloihin ja vihjeitä illan koitoksiin! Katsojia opastaa kello 17.45 Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi.

Halukkaille järjestetään myös opastettu tallikierros. Ilmoittaudu opastetulle tallikierrokselle Vermoon osoitteeseen hanna.laakso@hippos.fi niin saat aikataulun ja lisäohjeita!

Ruoka

Ystävänpäivän ja Ystävä raveihin –tempauksen kunniaksi ravintola Ravilla tarjoaa kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla.

TORSTAI 14.2. YSTÄVÄ RAVEIHIN JOKIMAA, LAHTI

Ravien oheisohjelma

Ohjattu tutustuminen lajin backstagelle: Ilmainen talli- ja varikkokierros starttaa kello 17.15 totohallin infopisteen luota. Tutustumista illan pääosanesittäjiin sekä niiden taustajoukkoihin.

Vihjemaestro Jere Törmänen kertoo viime hetken vinkit illan Toto4-peliin Ravintola Hippodromissa 3. lähdön jälkeen.

Ruoka

Totohallin kahviossa kahvi ja pulla kaverille ilmaiseksi!  Ravintola Hippodromissa kaveri syö puoleen hintaan.

PERJANTAI 15.2. YSTÄVÄ RAVEIHIN SEINÄJOKI

 

Ravien oheisohjelma

TV-kasvo ja blogisti Nanna Rantala emännöi raveissa jälkiruokabuffetia!

Ruoka

Ruokalistalla talon leike, lohi ja Siipiweikkojen siivet.
Ennakkovaraajan etu: jälkiruokabuffa kuudelle hengelle 50 euroa.

MYÖS MUKANA TEMPAUKSESSA: HEVOSURHEILU-LEHTI

Hevosurheilu on mukana tukemassa tempausta ja haastaa lukijansa viemään kaverit raveihin Ystävä raveihin -tempauksen tapahtumiin!

Tempauksen aikana lehti tarjoaa ravikaverille ystävänpäivälahjan edulliseen hintaan. Hevosurheilu-lehden saa tilattua nyt 2 kuukaudeksi hintaan 29 euroa ja 7 oikein -pelilehden 2 kuukaudeksi hintaan 39 euroa. Lue lisää osoitteesta www.hevosurheilukauppa.fi.

Lisätietoja:

Hanna Laakso
Tiedottaja
Suomen Hippos
hanna.laakso@hippos.fi
040 837 8403