Hyppää sisältöön

Yleisötapahtumien kielto vaikuttaa myös Ponikuninkuusraveihin

Suomen hallitus linjasi viime viikolla, että yli 500 henkilön yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31.7.2020 saakka. Linjaus vaikuttaa myös raviurheilun suuriin tapahtumiin, Ponikuninkuusravit mukaan lukien.

Viime vuonna Ponikuninkuusravit kilpailtiin Joensuussa. Kuva: Hippos/Roosa Kervinen

Vuoden 2020 Ponikuninkuusravit on määrä ajaa Vermo Areenalla 25.-26.7.2020. Suomen hallituksen yli 500 henkilön yleisötilaisuuksien kielto koskettaa siis myös raviurheilevien nuorten vuoden päätapahtumaa, eikä Ponikuninkuusraveja ole mahdollista ajaa suunniteltuna ajankohtana yleisön edessä.

”Haluamme varmistua siitä, että lasten ja nuorten on turvallista osallistua Ponikuninkuusraveihin. Ponikunkkarit on Vermo Areenalle yksi vuoden tärkeimmistä yleisötapahtumista, ja vastuullisuus tapahtumajärjestäjänä on meille kaiken lähtökohta”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä painottaa.

Suomen Hippos, Vermo Areena sekä vuoden 2021 Ponikuninkuusravien järjestäjä Kaustisen ravirata käyvät aktiivisesti keskustelua, punnitsevat vaihtoehtoja ja pyrkivät yhteistyössä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun Ponikuninkuusravien järjestämiseksi.

Tiedotamme asiasta lisää heti kun mahdollista.

Lisätiedot:


Anni Järvinen, poniraviurheilu, Suomen Hippos
p. 040 505 1963
anni.jarvinen@hippos.fi

Heikki Häyhä, toimitusjohtaja, Vermo Areena
p. 044 301 8363
heikki.hayha@vermo.fi