Hyppää sisältöön

Wahlstén Tie Tähtiin 2019 -kilpailusarja jatkaa Kokelasmeetingin kavionjäljissä

Suomen Ravivalmentajat ry on usean vuoden ajan järjestänyt ensisijaisesti ammattivalmentajien palveluksessa oleville E-kokelaslisenssin haltijoille tarkoitettua Kokelasmeeting-kilpailusarjaa.

Tänä vuonna kilpailusarja on kokenut merkittäviä uudistuksia ja myös sen nimi on muuttunut Wahlstén Tie Tähtiin 2019 -kilpailuksi. 

Ajettavien osalähtöjen määrä on supistunut aikaisemmasta noin 19 osalähdöstä kymmeneen, mutta samalla kilpailukausi starttaa jo huomattavasti aikaisemmin. Ensimmäinen osalähtö ajetaan Vermossa jo helmikuun 13. päivänä.

Osalähtöjä ajetaan kerran kuukaudessa marraskuuhun saakka ja Tampereella 21. joulukuuta ajettavaan finaalin pääsee ohjastamaan osalähtöjen 12 eniten pisteitä kerännyttä kokelasta. Finaalin sekä pistekilpailun voittajaohjastajaa odottaa Veljekset Wahlsten Oy:n, Hevosurheilu-lehden sekä Suomen Ravivalmentajat ry:n lahjoittamat upeat palkinnot.

Suomen Ravivalmentajat ry:n toiminnanjohtaja Mikko Korpela on innoissaan uudesta kilpailusta.


"Halusimme uudistaa ja raikastaa perinteistä Kokelasmeeting-kilpailusarjaa, ja tästä ajatutuksesta Tie Tähtiin 2019 lähti liikkeelle. Osalähtöjen määrää laskemalla saamme kohdistettua entistä enemmän huomioarvoa yksittäisiin osalähtöihin, ja lisäksi kokonaiskilpailun seuranta helpottuu. Tie Tähtiin 2019 tulee näkymään myös entistä enemmän sosiaalisen median sekä Hevosurheilu-lehden puolella, ja luvassa on muun muassa ennakkojuttuja osalähtöihin osallistuvista ohjastajista sekä tunnelmapaloja osalähdöistä."

Joulukuussa 2019 kilpailusarjan tiimoilta järjestetään myös erityisesti kokelasohjastajille suunnattu seminaari.

Mikko Korpela on mielissään myös yhteistyökumppaneiden ja osalähtöjä järjestävien raviratojen innokkuudesta lähteä mukaan Tie Tähtiin 2019 -kilpailuun. 


"Suuri kiitos kilpailusarjan mahdollistamisesta kuuluu pääyhteistyökumppanillemme Veljekset Wahlstenille, Hevosurheilu-lehdelle sekä kaikille niille radoille, joilla Tie Tähtiin 2019 -lähtöjä nähdään. Osalähtöjä ajetaan muun muassa Toto64- ja Toto75-päivinä sekä esimerkiksi Ruunakunkkareissa, joten kokelasohjastajat pääsevät näyttämään taitojaan huipputapahtumissa."


Lisätietoja (säännöt ja osakilpailujen ajankohdat) Wahlstén Tie Tähtiin 2019-kilpailusarjasta löytyy Suomen Ravivalmentajat ry:n internet-sivuilta osoitteesta www.ravivalmentajat.fi/tietahtiin/ sekä Facebookista