Hyppää sisältöön

Wahlstén Salamakypärät kuudes osalähtö St Michel -raveissa sunnuntaina 15.7.

Wahlstén Salamakypärien kuudes osalähtö ajetaan St Michel -raveissa Mikkelissä sunnuntaina 15.7. Kotiratansa suurkilpailuraveissa pääsee ohjastamaan juvalainen Ayse Könec ja mikkeliläinen Toni Ripatti.

Toni Ripatti
Toni Ripatti24-vuotias Toni Ripatti kengittää osan viikosta Kaisa Tupamäki-Kukkamon tallin hevosia Mikkelissä. Lisäksi Ripatti huoltaa Mikkelin raviradan kaviouraa osa-aikaisesti.

-Arkisin laitan rataa hiittikuntoon. St Michel -viikonloppuna osallistun myös radanlaittoon ja tarvittaessa huollan kiinteistöjä, Ripatti kertoo.

Wahlstén Salamakypärien kilpailukausi on alkanut hyvin Ripatin osalta. Viiden osalähdön jälkeen hän on kilpailussa kolmantena.


-Kilpailu on kyllä mennyt hyvin, on ollut hyviä hevosia osalähdöissä. Kovasti yritän tavoittaa kahta edellä olevaa Salamakypärää. Erityisesti Arna Ruohomäki on paha kilpakumppani, Ripatti toteaa.

Sunnuntaina Ripatin ajokki on Mr Dave, jota hän ohjastaa toisen kerran. Ensimmäisen kerran Ripatti ohjasti hevosta viime vuoden Salamakypärät -osalähdössä Vermossa. Silloin menestystä ei tullut, mutta sunnuntain osalähdön suhteen Ripatti on toiveikas.

-Menestymistoiveita on sunnuntain lähtöön. Mr Dave on hyvä hevonen ja sopivalla juoksulla voi menestyä. Ja on hienoa päästä ajamaan ensimmäistä kertaa St Michel -raveissa, Ripatti odottaa.

Wahlstén Salamakypärät kilpailevat sunnuntaina 15.7. St Michel -ravien 2. lähdössä noin klo 13.28.

Wahlstén Salamakypärät pistetilanne


1. Niki Finnström                        60 pistettä

2. Arna Ruohomäki                    54

3. Toni Ripatti                              44

4. Kimi Pesonen                         38

5. Iivari Nurminen                      37

6. Sanna Kumanto                     30

6. Tiina Mikkola                           30

6. Anu Penttilä                            30

9. Riku M Lindgren                     29

10. Ayse Könec                           28

11. Niko Huuskola                      25

12. Victor Björkroth                    14