Hyppää sisältöön

Vuonna 2004 tai 2008 syntyneiden poniohjastajien tulee suorittaa ponilisenssikoe 31.1. mennessä

Kuva: Hippos / Suvi Hakkarainen.

Kuva: Hippos / Suvi Hakkarainen.

Lisenssiluokka muuttui vuoden vaihteessa vuosina 2004 ja 2008 syntyneillä poniohjastajilla, ja heidän tulee suorittaa koe ponilisenssin jatkumiseksi. Koulutus järjestetään vuosittain sähköisenä ponilisenssikokeena. Linkki ponilisenssikokeeseen on lähetetty sähköpostitse joulukuussa.

Poniravikilpailusäännöissä määritetty pakollinen lisenssikoulutus järjestetään ponilisenssin haltijoille lisenssiluokan muuttuessa. Ponilisenssikokeen tarkoituksena on varmistaa poniohjastajien sääntötuntemus.

Jos ponilisenssikoetta ei ole suoritettu hyväksytysti 31.1.2022 mennessä, henkilö ei enää ole oikeutettu toimimaan ohjastajana tai valmentajana. Kilpailukielto poistetaan, kun ponilisenssikoe on suoritettu.

Koe on lähetetty kilpailuhuoltajalle, jos poniohjastajalla ei ole omaa sähköpostiosoitetta tallennettuna Heppa-järjestelmän tietoihin. Kokeeseen osallistumista ei edellytetä vuonna 2021 P-ajoluvan suorittaneilta henkilöiltä tai C-ajoluvan suorittaneilta henkilöiltä.

Jos olet vuonna 2004 tai 2008 syntynyt poniohjastaja, etkä ole saanut sähköpostia ponilisenssikokeesta – ota yhteyttä hanna.narhinen@hippos.fi