Hyppää sisältöön

Vuoden suurin suomenhevosten näyttelytapahtuma saapuu Teivoon lauantaina

Osana Teivon raviradalla lauantaina 16. syyskuuta järjestettävää Suomen Hevonen 2017 -tapahtuman ohjelmaa Suomenpienhevosyhdistys ry järjestää kaikille suomenhevosille avoimen shownäyttelyn. Näyttelyyn on ilmoittautunut yhteensä ennätykselliset 115 hevosta. Tuomariksi saapuu muiden muassa Piiriagronomi, emeritus Eero Perttunen, jota ei tuomaroimassa ole juurikaan näkynyt sitten Hippoksesta eläkkeelle jäämisen.

Suomenhevosille avoimen shownäyttelyn ohessa Teivossa järjestetään myös Suomen Hippoksen varsanäyttely, jonka järjestelyistä vastaa Hämeen Hevosjalostusliitto. Liiton kehässä rajattu ilmoittautuneiden määrä tuli täyteen paljon ennen ilmoittautumisen umpeutumista, ja varasijoillekin  jäi varsoja. Tästä voidaan päätellä , että osallistuminen kahteen eri näyttelyyn on varsan omistajien mieleen.

 

Kaikille suomenhevosista kiinnostuneille on nyt upea mahdollisuus tulla seuraamaan laajaa kattausta suomenhevosista. Näyttely pyörii 8.00-12.40 parhaimmillaan viidessä kehässä yhtä aikaa. BIS kehään valitaan 13 luokkavoittajaa, ja  se ratkotaan Teivon etusuoran tapahtuma-areenalla klo 13.00.

 

Teivossa on Suomen Hevonen 2017 tapahtuman puitteissa  esillä monipuolinen ohjelma.  Ilmaistapahtuma on avoinna  11.00-15.30.Lämpimästi tervetuloa Teivoon lauantaina!

 

Molemmat tapahtumat ovat osa Suomi100 ohjelmaa, ja ne järjestetään 110-v  Suomenhevosen  kunniaksi.