Hyppää sisältöön

Vuoden 2020 vastuuvalmentajakoulutukset ja ajolupakurssit pyörähtivät käyntiin – vielä ehdit ilmoittautua mukaan

Vastuuvalmentajakoulutukset ja ajolupakurssit jatkuvat koronatauon jälkeen. Tutustu kurssikalentereihin ja ilmoittaudu mukaan. C-ajolupakurssi järjestetään mm. Vermossa 4.6. alkaen ja Joensuun raviradalla 5.6. alkaen.

Kuva: Hippos

Vuoden 2020 vastuuvalmentajakoulutukset ja ajolupakurssit ovat pyörähtäneet uudelleen käyntiin. Suomen Hippoksen nettisivuilta löydät vastuuvalmentajakoulutukset ja ajolupakurssikalenterit sekä järjestäjien yhteystiedot. Kurssikalenteri päivittyy sitä mukaa kun järjestäjät saavat soviteltua uusia ajankohtia kalentereihin. 

Hevosen ohjastamiseen oikeuttava C-ajolupakurssi järjestetään mm. Vermossa alkaen torstaina 4.6. ja Joensuun raviradalla perjantaina 5.6. Vielä voi vapaita paikkoja tiedustella linkistä löytyvistä yhteistiedoista. Poniajolupakurssit ja vastuuvalmentajakoulutukset on koottu omiin kalentereihin ja tietoja täydennetään parhaillaan.

”Toiveista vastuuvalmentajakoulutuksille ja ajolupakursseille voit olla yhteydessä suoraan Suomen Hippokseen sekä oman alueen hevosjalostusliittoon tai ravirataan. Koulutuksia pyritään järjestämään sen mukaan miten niille on paikallisesti tarvetta, joten toiveita kurssien ajankohdan ja paikkakunnan suhteen otetaan mieluusti vastaan”, neuvoo nuoriso – ja koulutustoiminnan koordinaattori Helena Hyvämäki-Mäenpää Suomen Hippoksesta. 

Vastuuvalmentajakoulutukset


Voidakseen toimia hevosen valmentajana vähintään 18-vuotiaan henkilön, jolla ei ole koskaan ollut ravikilpailuissa ohjastamiseen oikeuttavaa ajolupaa, on osallistuttava vastuuvalmentajakoulutukseen.

Koulutus keskittyy hevosen ilmoittamista ja kilpailuttamista koskeviin valmentajan vastuihin ja velvollisuuksiin. Koulutukseen osallistuminen, teoriakokeen hyväksyttävästi suorittaminen ja kilpailulisenssin lunastaminen oikeuttavat toimimaan hevosen valmentajana.

Vastuuvalmentajakoulutuksia järjestetään maakuntaradoilla C-ajolupakurssin yhteydessä sekä muina ajankohtina tarvittaessa. Koulutuksen kesto on noin 3-4 tuntia.


Vastuuvalmentajakoulutukset  löydät TÄSTÄ 


AJOLUPAKURSSIT 2020

C-ajolupakurssit TÄSTÄ

P-ajolupakurssit TÄSTÄ 

Lisätietoja vastuuvalmentajakoulutuksista, poni- ja C-ajolupakursseista saat lähimmältä raviradalta tai Suomen Hippoksesta:

Suomen Hippos ry


Helena Hyvämäki-Mäenpää
nuoriso – ja koulutustoiminnan
koordinaattori
020 760 5242
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi 
www.hippos.fi