Hyppää sisältöön

Vuoden 2018 näyttelypalkkioita maksettu 27.9.2019

Näyttelypalkkiot ovat yksi osa hevoskasvatukseen kohdennettavaa tukea, joka maksetaan Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen käytettävästä osuudesta Veikkaus Oy:n tuotosta.

27.9.2019 maksettiin suomenhevosten ja lämminveristen ravihevosten jalostusarvostelu- ja jälkeläispalkkiot vuodelta 2018 sekä ratsujen ja ponien jalostusarvostelu- ja varsanäyttelypalkkiot vuodelta 2018. Ratsujen ja ponien jalostusarvokirjainpalkkiot vuodelta 2018 tulevat maksuun viikolla 40.

Ilmoita tilitietosi 1.12.2019 mennessä

Palkkiot on maksettu suoraan omistajien ja kasvattajien tileille, mikäli tilitieto on ilmoitettu Suomen Hippokseen. Puuttuvista tilinumeroista lähetetään omistajille tiedustelut. Jotta palkkio voidaan maksaa, tulee tilinumero ilmoittaa Suomen Hippokseen 1.12.2019 mennessä. Tämän jälkeen saapuneita ilmoituksia ei huomioida. Maksatus sulkeutuu vuoden vaihteessa ja tämän jälkeen kyseisiä palkkioita ei makseta. Palkkion saaja on itse vastuussa siitä, että tilitieto on toimitettu ajoissa.

Henkilökohtaisesti omistetun hevosen osalta tilitiedon voi ilmoittaa Heppa-järjestelmään Oma talli-tunnuksilla. Alaikäisen lapsen tilitieto tulee ilmoittaa kirjallisesti huoltajan allekirjoittamalla ilmoituksella. Yhteisomistuksen tilitieto tulee ilmoittaa kirjallisesti ja ilmoituksessa tulee olla kaikkien osapuolien allekirjoitukset. Tallinimen puolesta ilmoituksen allekirjoittaa edustaja.

Tilinumeron ilmoituslomake

 

Näyttely- ja jalostusarvostelupalkkiot

 

Suomenhevoset ja lämminveriset ravihevoset

 

Ratsut ja ponit