Hyppää sisältöön

Vilja Kiviselle luovutettiin Vuoden Ystävän palkinto Kouvolan raveissa

Vuoden Ystävänä Young Power -gaalassa palkitulle Vilja Kiviselle luovutettiin tänään Kouvolan Magic Monday -raveissa Vuoden Ystävä 2017 palkinto.

Vilja Kivinen on esimerkillisen tunnollinen ponivalmentaja sekä rehti kilpailija, ystävä niin hevosille kuin ihmisillekin. Hän tekee sen minkä lupaa ja on aina valmis auttamaan sekä tuttua että tuntematonta. Hänen ei ole tarvinnut harjoitella ystävänä olemista, hän ei tee sitä kiitoksen tai palkinnon takia, vaan siksi että se on oikea tapa toimia. Siksi hän on erinomainen valinta ensimmäiseksi Vuoden Ystäväksi, olivat Kouvolan nuorisotoimijoiden perustelut Viljan ehdokkuudelle.

Vilja ei päässyt Puolaan suuntautuneen opintomatkan takia paikalle Young Power-gaalaan ja Vuoden Ystävä palkinto luovutettiin Viljalle tänään omalla kotiradalla Kouvolassa. Vilja palkittiin Suomen Hippoksen 200 euron Hevoset Kaivarissa stipendillä, Vuoden Ystävä-kunniakirjalla ja muistoksi Vilja sai myös Hevoset Kaivarissa – Cityravit 2017 loimen. Palkintoa olivat luovuttamassa ohjaaja Hanna Seppälä Kouvolan ravinuorista, toiminnanjohtaja Arto Hytönen Kouvolan raviradalta sekä nuorisotoiminnnan koordinaattori Helena Hyvämäki-Mäenpää Suomen Hippos ry:stä.

vila_kouvola1
Vilja Kivinen on Vuoden Ystävä 2017. Palkitsemassa lasten ja nuorten ohjaaja Hanna Seppälä ja toiminnanjohtaja Arto Hytönen Kouvolan raviradalta. Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää


-Oli hienoa saada palkinto oman kotiradan yleisön edessä kun täältä minua tähän palkintoon ehdotettiinkin. Omasta mielestä tämä on paras mahdollinen palkinto mitä voi edes saada. Pyrin kuitenkin aina olemaan ystävällinen muille ja auttamaan oman osaamiseni mukaan. Poniraviurheilu on hieno harrastus ja tähän kuluu paljon aikaa, mutta tämä antaa myös paljon elämyksiä. On hienoa että mahdollistetaan palkinto myös niille, joilla ei ole montaa tai niitä parhaimpia poneja, kiittää Vuoden Ystävä Vilja Kivinen.

Raviratojen nuorisovastaavat saivat valita oman radan ehdokkaaksi toiset huomioon ottavan, positiivisen, ystävällisen ja kannustavan kerholaisen, poniohjastajan, ohjaajan ja muutenkin esimerkillisesti raviyhteisössä toimivan kotiradan nuoren.

Ehdotuksia perusteluineen tuli Suomen Hippokseen määräaikaan mennessä kaikkiaan 11 ja näistä Gaalaraati valitsi yhden Young Power-gaalassa 10. helmikuuta palkitun ehdokkaan, Vilja Kivisen Kouvolan ravinuorista. Vilja on pitkäaikainen Kouvolan ravinuorten aktiivi ja on tehnyt vuosien varrella paljon hyvää niin poniravikoulun ohjaajan tehtävissä kuin muussakin ravinuorten toiminnassa.


Tähän mennessä on jo palkittu Seinäjoen raviradan Vuoden Ystävä Oona Viita, Turun raviradan Vuoden Ystävä Anna Lähteenmäki sekä Tornion raviradan Vuoden Ystävä Maija Lamminparras. Muut ehdokkaat tullaan julkistamaan ja palkitsemaan Suomen Hippoksen 100 euron Hevoset Kaivarissa-stipendillä kevään aikana omien ratojensa tapahtumissa. Stipendit luovutetaan Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa järjestetyn hyväntekeväisyyshuutokaupan raviurheilun nuorisotoimintaan suunnatuista tuotoista.  Vuoden Ystävä palkinto tullaan jakamaan vuosittain Young Power-gaalassa.


Lisätietoja:

Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää
040 6464 609
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi