Hyppää sisältöön

Viivi Mattinen Suomen Hippoksen valtuuskuntaan nuorisoedustajaksi

Suomen Hippos ry:n valtuuskuntaan on valittu nuorisoedustajaksi saarijärveläinen 19-vuotias Viivi Mattinen 31 äänellä. Varaedustajaksi valtuuskuntaan valittiin sipoolainen 18-vuotias Roosa Lindholm äänimäärällä 19.

Suomen Hippos järjesti sähköisen nuorisovaalin, jonka kautta nuoret pääsivät itse äänestämään oman edustajansa Suomen Hippoksen valtuuskuntaan ja varsinaiseen kokoukseen. Äänestysoikeus oli 13 – 25-vuotiailla (synt. 1.1.1992 - 31.12.2004), jotka ovat rekisteröityneet raviurheilun nuorisotoiminnan jäsentietopalveluun tai joilla on voimassa oleva lisenssi Heppa-järjestelmässä.

-Kiitokset luottamuksesta äänestäjille! Innolla ja ilolla otan vastaan tämän luottamustehtävän. Tehdään yhdessä meistä, nuorista, tärkeimpiä tähtiä raviurheiluun, Viivi Mattinen iloitsi saatuaan tiedon vaalituloksesta.

Viivi Mattinen kuva 10.4.2017
Viivi Mattinen

- Suomen Hippoksessa nähdään tärkeänä, että nuoret itse pääsevät vaikuttamaan oman harrastuksensa sisältöön ja raviurheilun tulevaisuuteen”, nuorisotoiminnan koordinaattori Helena Hyvämäki-Mäenpää Suomen Hippoksesta korostaa.

 

Raviradat saivat asettaa nuorisovaaliin omat ehdokkaansa ja ehdokkaita vaalissa oli yhteensä seitsemän. Nyt valittu nuorisoedustaja Viivi Mattinen pääsee edustamaan valtakunnallisesti raviurheilevia nuoria Suomen Hippoksen valtuuskunnan kokoukseen jo 19. toukokuuta.

 

- Nuorisoedustajalla on läsnäolo- ja puheoikeus kokouksissa ja nuorisoedustajan tärkeänä tehtävänä onkin tuoda asiantuntemusta ja nuorten viestiä päättäjille sekä saada nuorten ääni kuuluviin raviurheilun päätöksenteossa, Hyvämäki-Mäenpää kertoo.


SUOMEN HIPPOS RY on valtakunnallinen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Suomessa on 74 200 hevosta. Keskusjärjestö pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista, johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa sekä harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa. Suomen Hippos koordinoi ja kehittää raviurheilun nuorisotoimintaa. Kaikilla maakuntaradoilla ja usealla kesäradalla on oma nuorisokerho.


Lisätietoja,

 

Olavi Haanketo

valtuuskunnan pj

Suomen Hippos ry

olavi.haanketo@meili.fi
040 588 9005

 

Vesa Mäkinen
toimitusjohtaja
Suomen Hippos ry
vesa.makinen@hippos.fi
040 532 8923

 

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisotoiminnan koordinaattori

Suomen Hippos ry

040 64 64 609

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

www.hippos.fi