Hyppää sisältöön

Viimeisin Kärryillä-lehti verkossa

Kärryillä-lehti on ravinuorten ja Suomen Poniraviyhdistyksen jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Viimeisin numero ilmestyi syyskuussa. Lehti on luettavissa nyt Hippoksen verkkosivuilla.

Kärryillä-lehteen kootaan pääsääntöisesti nuorten itsensä kirjoittamia juttuja, galluppeja sekä kuulumisia paikallisista nuorisoravikerhoista. Lehden päätoimittajana toimii Suomen Hippoksen nuorisovastaava Elina Hirvonen, joka ottaa mielellään vastaan kuvia, juttuja, juttuvinkkejä tai muuta lehteen sopivaa materiaalia.

3 11 kansi
Lehden kannessa komeilee tämän vuoden ylivoimainen poniruhtinatar Thelma ja ponin valmennuksesta ja ohjastuksesta vastaava Fanny Suomela.

Lehdet ovat luettavissa Hippoksen uudistuneilla verkkosivuilla, mutta valitettavasti koska kyseistä käytäntöä ei ollut aikaisemmin, osat lehdistä tulevat puuttumaan sivuilta.

Lue viimeisin Kärryillä-lehti

Lehden saavat kotiin kannettuna ravinuorten jäsenet, jotka ovat myös Suomen Poniraviyhdistyksen jäseniä jäsenyyksien yhdistymisen myötä. Mikäli haluat liittyä ravinuorten jäseneksi olethan yhteydessä oman ratasi nuorisovastaavaan.

Lisätietoa jäsenyydestä

Mikäli sinulla on juttuvinkkejä tai olet itse innostunut kirjoittamaan lehteen laita sähköpostia nuorisovastaava Elina Hirvoselle, elina.hirvonen@hippos.fi tai soita 020 760 5246.