Hyppää sisältöön

Vermon Kuninkuusravien varsahuutokauppa perjantaina 4.8.

Vermon Kuninkuusraveissa järjestetään perjantaina 4.8. varsahuutokauppa. Myynnissä on kolmetoista 2-3-vuotiasta suomenhevosvarsaa. Pois jäävät Salpaus Seppo ja Virkun Vipori. Varsahuutokauppa järjestetään Kuninkuusravien yhteydessä nyt jo neljättä kertaa. Mukana on monta hyväsukuista ravurinalkua.

huutokauppa menossa

 

Varsat ovat nähtävissä Vermon tallialueella perjantaina klo 12 eteenpäin. Lounasravien jälkeen noin klo 16 on varsojen esittely ja ajomahdollisuus raviradalla. Varsojen myynti aloitetaan klo 17. Myynti tapahtuu numerojärjestyksessä. Ensin myydään 2-vuotiaat varsat.

 

Varsahuutokaupan meklari Lauri Hyvönen on tyytyväinen varsojen tasoon.

– Tänä vuonna on paras taso varsoissa, mitä on nähty. Osa varsoista tulee ammattivalmentajilta. Ne ovat saaneet hyvän alun uralleen.

 

Hyväsukuiset varsat ovat herättäneet ihmisten huomion – Nyt on ollut ehkä aiempaa enemmän kuhinaa huutokaupan ympärillä. Varsoja ilmoitettiin hyvin mukaan ja ostajien puolella on ollut paljon kiinnostusta. Hyvönen kertoo.

 

Kallein aiemmissa Kuninkuusravien varsahuutokaupoissa myyty varsa on Vaahtokarkki. Se maksoi 2-vuotiaana Porin vuoden 2014 huutokaupassa 17 500 euroa. – Luulen, että tänä vuonna löytyy kalliimpikin. Uskon, että korkein hinta kohoaa lähemmäs 20 000 euroa. Joukossa on lukuisia hyväsukuisia varsoja. Hyvönen toteaa.

 

Lisää tietoa varsahuutokaupasta ja myynnissä olevat varsat löydät https://www.kuninkuusravit.fi/varsahuutokauppa/