Hyppää sisältöön

Veljekset Wahlstén Oy Salamakypärät –kilpailusarjan yhteistyökumppaniksi

Raviurheilun ammattilaisiksi tähtäävien nuorten suosittu kilpailusarja Salamakypärät toteutuu myös tänä vuonna. Tulevaisuuden lupausten matkan kohti menestystä mahdollistaa Veljekset Wahlstén Oy.

FT0A9625
Viime kauden Salamakypärät yhteiskuvassa. Wahlstén Salamakypärät 2018 -osallistujat julkaistaan keväällä.


- Haluamme olla mukana tukemassa kilpailuun osallistuvia edustavia nuoria. Nämä nuoret ansaitsevat mahdollisuuden, sillä heissä on raviurheilun tulevaisuus. Kilpailusarja on toteutettu hyvin aikaisempina vuosina, ja tämä kumppanuus sopii myös hyvin Wahlsténin 100 vuotta –juhlavuoden teemaan, Veljekset Wahlstén Oy:n toimitusjohtaja Riina Haikonen kertoo.

Suomen Hippoksen viestintä- ja markkinointipäällikkö Merja Tuunanen iloitsee merkittävästä yhteistyökumppanuudesta ja odottaa innolla keväällä alkavaa Salamakypärät –kautta.

-        -Salamakypärät on Hippoksen sijoitus tulevaisuuteen; kilpailusarja, joka on räätälöity lupaaville nuorille. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pitkät perinteet omaava ravivarusteiden valmistaja ja maahantuoja Veljekset Wahlsten Oy on lähtenyt yhteistyökumppaniksi koko lajille tärkeään asiaan.

-Tavoitteena on rakentaa kaikkia osapuolia hyödyttävä kumppanuusmalli, jossa myös nuoret valjastetaan osallistumaan yhteistyöhön ja olemaan mukana erilaisissa tapahtumissa tai vaikkapa sosiaalisen median kautta.  Samalla nuoret pääsevät tutustumaan urheilijan ammattiin kuuluvaan työhön kumppaneiden kanssa.

Salamakypärät kilpailusarjan 12 osallistujaa valitaan hakemusten perusteella. Osallistujien hakuilmoitus Wahlstén Salamakypärät 2018 kilpailuun julkaistaan huomenna perjantaina 9.2. Salamakypärät –kilpailuun voivat hakea alle 25-vuotiaat ammattivalmentajan A tai kilpailijavalmentajan B talleilla työskentelevät kokelasohjastajat. Mikäli kilpailussa on tilaa, toissijaisesti valituiksi voivat tulla juniorilisenssillä ajavat alle 25-vuotiaat.

wahlsten