Hyppää sisältöön

Veikkaus Hevoset Kaivarissa -tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi

Kotimainen peliyhtiö Veikkaus lähtee Hevoset Kaivarissa -tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi. Helsingin Kaivopuistossa 20.-21. toukokuuta järjestettävä ilmaistapahtuma tuo sata hevosta yleisön aistittavaksi. Esillä ovat ratsastus, raviurheilu ja hevosurheilun muut lajit. Tapahtumaan odotetaan ainakin 30 000 kävijää.

Hevoset Kaivarissa-tapahtuma on yksi osa Mahdollisuuksien hevonen-hanketta. Veikkaus puolestaan luo mahdollisuuksia tuhansille suomalaisille.

"Nämä mahdollisuusteemat osuvat hyvin yhteen. Halusimme ehdottomasti olla mukana tuottamassa näin ainutlaatuista tapahtumaa. Asia on sikälikin ajankohtainen, että hevospelit tulivat vuodenvaihteessa osaksi Veikkausta", totopelien liiketoimintajohtaja Petri Huikko Veikkauksesta sanoo.

Tapahtuman yksi erikoisuuksista on Suomen ensimmäiset cityravit. Kaivopuistoon rakennetaan noin 250 metriä pitkä ravisuora, jossa lämminveriset ja suomenhevoset kisailevat omissa sarjoissaan. Cityraveja on aiemmin ajettu joissakin Euroopan maissa, mutta Kaivarin Cityravit ovat ensimmäiset laatuaan Suomessa.

"Cityraveihin pyritään järjestämään kilpailuun sopiva pelimuoto", Petri Huikko Veikkauksesta kertoo.

Hevoset Kaivarissa-tapahtuma järjestetään lauantaina 20.5. klo 10-20 ja sunnuntaina 21.5. klo 9-17.


Veikkaus_Compact_2955_Blue_RGB_470pxkaivarissa