Hyppää sisältöön

Vauhtiravit Porvoon raviradalla sunnuntaina 26.8.2018 klo 12-16

Porvoon raviradalla järjestettävä Vauhtiravit on ainutlaatuinen tapahtuma. Kiihdytyskisassa kärry- ja monté-lähdöissä kilpailevat lämmin- ja kylmäverihevoset sekä shetlanninponit. Raviradan etusuoralla, suoraan yleisön edessä kilpaillaan 150 metrin (ponit) ja 250 metrin (hevoset) matkoilla.

Porvoon Vauhtiravit on saanut ideansa Hevoset Kaivarissa –tapahtumasta ja Ideaparkin Lumiraveista. Vauhtiraveissa kilpaillaan siis vain kiihdytyskisassa eikä normaaleja ravilähtöjä nähdä lainkaan. Tapahtumajärjestäjä Eeva Forsström toivoo paikalle paljon yleisöä ja hyvää säätä.

Luvassa on huikeaa vauhtia, sillä hevosten ohjaksissa nähdään Suomen ykkösrivin ammattiohjastajia. Myös kaksinkertainen ravikuningas ja Olympia-Ajon voittaja ”Sydänten Kuningas” Erikasson on tulossa paikalle valmentajansa Bella Varjosen kanssa.

Vauhtiraveissa on ohjelmaa koko perheelle. Keppihevosareenalla nähdään hienoja keppihevosratsukoita kilpailemassa ja esittelemässä taitojaan. Paikanpäällä perheen pienimpiä viihdyttävät useat eläimet ja pelle. Ohjelmassa on myös erilaisia hevosnäytöksiä ja tietenkin talutusratsastusta. Tapahtuma-alueella voi nauttia buffetin sekä letun- ja makkaranpaistopisteen herkuista ja shoppailla hevostarvikekirpputorilla.

Porvoon Vauhtiravit on koko perheen ilmaistapahtuma. Tule kokemaan vauhdin hurmaa tai ilmoita oma hevosesi mukaan kilpailuun.

Lisätietoja: Eeva Forsström, puh. 040 741 4417 tai Porvoon Hevosystävät ry – Borgå Hästvänner rf:n Facebook-sivulta

FB Tapahtuma kuva