Hyppää sisältöön

Vastuuvalmentajakoulutus Jyväskylässä 10.6.

Voidakseen toimia hevosen valmentajana vähintään 18-vuotiaan henkilön, jolla ei ole koskaan ollut ravikilpailuissa ohjastamiseen oikeuttavaa ajolupaa, on osallistuttava vastuuvalmentajakoulutukseen. Keski-Suomen hevosjalostusliitto järjestää vastuuvalmentajakoulutuksen Jyväskylässä maanantaina 10. kesäkuuta.

etusivu raviurheilu 3

Tilaisuus järjestetään 10.6. kello 17 alkaen Killerin raviradan Perinneravintolassa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut liiton toimistoon maanantaina 3.6. mennessä / p. 010 321 0263.

Vastuuvalmentajakoulutus keskittyy hevosen ilmoittamista ja kilpailuttamista koskeviin valmentajan vastuihin ja velvollisuuksiin. Koulutukseen osallistuminen, teoriakokeen hyväksyttävästi suorittaminen ja kilpailulisenssin lunastaminen oikeuttavat toimimaan hevosen valmentajana. Myös ponilisenssin haltijoiden on suoritettava vastuuvalmentajakoulutus hevosiin siirryttäessä.

Vastuuvalmentajakoulutuksia järjestetään maakuntaradoilla C-ajolupakurssin loppukokeen yhteydessä sekä muulloin tarvittaessa. Mikäli vastuuvalmentajakoulutus kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä oman alueen hevosjalostusliittoon tai ravirataan.